Így néz ki fél évvel a szülés után a magyar énekesnő - Ő posztolt a képet róla
Völgyesi Gabriella, a Unique énekesnője remek formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Völgyesi Gabi január 28-án adott életet második gyermekének, de ez bő fél évvel a szülés után nem nagyon látszik alakján. A Unique együttes énekesnője a zenekar Facebook-oldalán posztolta a bal oldali fotót, amely a hétvégén készült róla.

Márciusban a Család-barát című műsorban

A 37 éves sztár roppant nőies abban az ezüstösen csillogó ruhában, amelyről kevesen mondanák meg, miből készült. A kazincbarcikai ökodizájn pályázat díjnyertes pályaművét viseli, ami 4000 darab, zsákanyagra rögzített sörösdoboz-nyitófülből készült.

Völgyesi Gabi egyébként már két hónappal a szülés után is remekül nézett ki, ezt az M1 Család-barát című műsorának nézői is láthatták március közepén, amikor fellépett a magazinban.

Fotó: Facebook/Unique, Facebook/Család-Barát Magazin

Facebook-kép: MTVA/Nagy Zoltán

15 kilót ledobott szülés után a magyar műsorvezetős

Csisztu Zsuzsára 15 kiló ment fel második terhessége alatt, ám azt a tudatos táplálkozásnak köszönhetően röpke négy hónap alatt le is adta. Nézd meg azt az öt magyar sztárt, aki szülés után hamar visszanyerte alakját!

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük