A Voice mind a 4 coacha állva tapsolt az X-Faktorból kiesett énekesnőnek: kapkodtak érte

Kovács Harmat a Voice-ban ismét bizonyította az énekléshez fűződő szenvedélyét és tehetségét.

A Voice második évada
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ősz és a szeptember beköszöntével újabbnál újabb, izgalmas hétvégi esték várnak az RTL nézőire: szeptember 2-től elindult a The Voice tehetségkutató, amely az idén szünetre vonuló X-Faktort váltja. Az érdeklődő nézők minden szombaton 20:00 órától láthatják a csatornán.

Ahogyan azt már megszokhattuk a hasonló műsoroktól, izgalomból, meglepő pillanatokból és nagy tehetségekből tegnap este sem volt hiány. A két férfi coach Curtis és Manuel, míg a női coachok Trokán Nóra és Miklósa Erika, akiket levettek a lábukról, és párszor még meg is ríkattak az idei versenyzők.

A Voice második évada

Pazar hangulat, jókedv, meghatottság és elképesztő előadások: ezekkel a jelzőkkel tudnánk leírni az első válogatót. A műsorvezető Istenes Bence, aki már az X-Faktor műsorvezetőjeként is hatalmas sikert aratott a nézők körében. 

A négy coach a The Voice székeiben foglalt helyet.
A négy coach a The Voice székeiben foglalt helyet.
Fotó: RTL/Szabo Gabriel / Szabo Gabor +367

Az első évadban összesen 36 millió forintért versenyeznek a tehetségek, és nem is akármilyen módon kell meggyőzniük a coachokat arról, hogy ők a legjobbak: a The Voice igazi unikumnak mondható ilyen szempontból, ugyanis a székekben helyet foglaló hírességek nem láthatják az énekeseket, csupán a hangjukra és a megérzéseikre hagyatkozva tudnak döntést hozni. Amennyiben tetszett nekik a produkció, megfordulnak a székükkel, így az adott versenyző rögtön a coach csapatába kerül.

Miklósa Erika már az első válogató elején elárulta Istenes Bencének és a nézőknek, hogy mi alapján fog döntést hozni a produkciókat illetően.

- Az anyai, óvó énem elő fog jönni, az biztos! - kezdte mosolyogva az énekesnő.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az X-Faktorhoz hasonlóan, itt sem maradhattak el a coachok egymás, illetve a műsorvezető közötti kis beszólásai és évődései, amelyek csak még szórakoztatóbbá tették az adást.

„Én már most sírok, hogy látlak téged, Bence!” - jegyezte meg Curtis az első versenyző érkezését megelőzően Istenes Bencének, aki csak jót nevetett ezen.

Az első tehetség a 14 éves Dani János személyében lépett a színpadra, aki már egészen kis kora óta foglalkozik a zenével és az énekléssel. Ő a Piramis Szállj fel magasra című dalát adta elő. Édesanyja és édesapja is énekesként keresik a kenyerüket, így az alma nem esett messze a fájától. Amint elkezdett énekelni, Manuel rögtön megfordult a székével, pár másodperc múlva pedig már az összes coach mosolyogva fordult felé.

Trokán Nóra képtelen volt könnyek nélkül szemlélni a produkciót, Miklósa Erika is sírva állt fel az előadás végén, és tapsolva gratulált a fiúnak.

- Ez az, amikor valaki megszületik, és semmi más dolga nincs a világon, csak az éneklés! - értékelte Trokán Nóra Dani János előadását.

Végül a 14 éves versenyző Curtist választotta. Az este másik emlékezetes pillanata kétségkívül Szabó Bence produkciója közben történt meg, aki Korda György Reptér című dalát énekelte el.

Miklósa Erikának annyira tetszett a férfi hangja és előadásmódja, hogy azonnal a színpadon termett, és vidáman magához ölelve táncra is perdült a versenyzővel. Ezt követően talán nem is volt kérdéses, hogy az opera-énekesnő csapatába került Szabó Bence.

Miklósa Erika nem tétovázott, Szabó Bence produkciója közben rögtön a színpadon termett.
Miklósa Erika nem tétovázott, Szabó Bence produkciója közben rögtön a színpadon termett.
Fotó: RTL/Szabo Gabriel / Szabo Gabor +367

Kovács Harmat neve sok néző számára ismerős lehetett, hiszen az énekesnő a 2021-es X-Faktorban Puskás Peti mentoráltjai között versenyzett, a Mentorházig jutott.

A The Voice-ban ismét bebizonyította, hogy tehetséges, és a színpadra született: Billie Elish No Time To Die című dalának előadását követően mind a négy coach felállva tapsolt neki, és igazi oroszlán módjára küzdöttek azért, hogy a saját csapatukba kerülhessen a fiatal lány. Az énekesnő végül Manuelt választotta, úgy érezte, hogy tőle sokat tudna tanulni.

Az első válogató végére Curtis csapatába Jaber Gábor és Dani János, Trokán Nóra csapatába Kalocsa Lilla Anna, Miklósa Erikához Homodi Gábor, Beck András, Szabó Bence, míg Manuelhez Deák Rebeka és Kovács Harmat került.

Curtis és párja a premieren

A fotósok nem győzték kattogtatni a gépeiket: Judit dögös szettjével minden tekintetet magára vont.

Curtis párja észveszejtően dögös volt a premieren: Judit modellnek is beillene

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: RTL/ The Voice

Ezt is szeretjük