Curtis párja észveszejtően dögös volt a premieren: Judit modellnek is beillene

Curtis és párja együtt érkeztek az Avatar: A víz útja című film díszbemutatójára december 13-án.

Curtis és párja az Avatar premierjén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022 decemberében mozikba került a film, amelyre sokan 13 éve vártak: az Avatar: A víz útja 15-én startolt el a hazai mozikban. A díszbemutatón sok sztár szerette volna az elsők között látni a vásznon James Cameron alkotásának folytatását, köztük Curtis és kedvese, Judit.

A sztárpárt együtt fotózták a stílusosan nem vörös, hanem kék szőnyegen. A fotósok nem győzték kattogtatni a gépeiket: Judit dögös szettjével minden tekintetet magára vont.

Curtis és párja az Avatar premierjén

Egy fekete, testhezálló kezeslábast viselt, amely kihangsúlyozta vékony alakját. Modellnek is beillett volna a feszülős ruhában, kosárlabdázó lévén éppolyan karcsú és magas, mint a kifutók manökenjei. 

Az Avatar folytatásáról már néhány nappal a premierje után azt mondták a filmes szakemberek, hogy új dimenziót nyitott a mozizás világában. A film cselekménye 13 évvel az első rész után veszi fel a fonalat, a két főszereplő, Jake Sully és Neytiri immár családot alapítottak, és bármit megtesznek azért, hogy együtt maradjanak. Kénytelenek azonban elhagyni otthonukat, és felfedezni Pandora különböző régióit, amikor egy régi fenyegetés visszatér, hogy befejezze azt, amit elkezdett.

Curtisen és Juditon kívül más sztárpárok is kíváncsiak voltak Pandora lakóinak új fejezetére. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hírességek, akik szerelmükkel együtt érkeztek a premierre.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük