Vízy András ezért nem vette feleségül élete szerelmét - Pedig 3 gyereket is szült neki
Vízy András 33 éve él együtt párjával, Kádek Henivel, akit a mai napig nem vezetett oltár elé.

vizy-andras-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vízy Andrást a kilencvenes évek végén ismerte meg az egész ország, miután 1999-ben ő lett a Szerencsekerék házigazdája, amit három évig vezetett. Az 51 éves tévést régóta nem láthattuk már a képernyőn, ugyanis pályát váltott, előbb egy taxitársaság szóvivője lett, majd mentálhigiénés szakemberként kezdett el dolgozni.

A műsorvezető nem csak a karrierben, hanem a magánéletben is megtalálta a boldogságot, hiszen több mint három évtizede él együtt Kádek Heni énekesnő-énektanárral, akit azonban a mai napig nem vezetett oltár elé. 

Ami kapcsolatuk kezdetét illeti: Vízy Andrásról talán kevesen tudják, hogy eredetileg színésznek készült, és játszott néhány musicalben is. Élete szerelmét is a színháznak köszönheti, hiszen a Nemzeti Színház stúdiósaként ismerte meg Kádek Henit még a nyolcvanas évek első felében, aki így nyilatkozott arról, hogy miért nem mondták ki egymásnak a mai napig a boldogító igent:

- Belenéztem Andris kék szemébe. Megijedtem: éreztem, hogy ez elől nem tudok elfutni. Vagy fél évig barátkoztunk, majd egymásnak estünk, és úgy is maradtunk. Épp ezért sose merült fel a házasság kérdése - mesélte a Kiskegyednek Kádek Heni, aki azóta három gyönyörű gyermekkel ajándékozta meg szerelmét.

- Harmincévesek lettünk, mikor úgy éreztem, most már szóvá kell tennem a dolgot. Főztem egy jó vacsorát, töltöttem egy pohár vörösbort, és elmondtam: nagycsaládra vágyom, s mivel ketyeg a biológiai órám, nemsokára már meg kéne szülnöm első gyermekünket. Az első baba három évet váratott magára. Aztán beindultunk. Lola után rögtön jött Barbó, majd Dona. Száz kiló lettem, naponta főztem, este boldogan vártam az uramat - idézte fel emlékeit Kádek Heni.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük