Meglepte a rajongókat! Az RTL Klub sztárja fellebbentette a fátylat titkáról
A Barátok közt Vili bácsija énekesként szeretne befutni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi András, aki a kezdetektől alakítja a Barátok közt Vili bácsiját, ezúttal énekesként mutatkozik be a Muzsika TV műsorában.

Vili bácsi a sorozatban sem veti meg a jófajta talpalávalót

Bár énekelni még nem hallhattuk a sorozatban, sőt, leginkább sört szokott inni, Várkonyi Andrásnak a napi forgatások mellett arra is jutott ideje, hogy saját albumot jelentessen meg Borkóstoló címmel.

Borban az igazság

Ráadásul nemcsak énekesként debütál a korongon, de büszkén vállalja, hogy valamennyi dalát saját maga írta.

Egyébként nem véletlenül kapta az első album a Borkóstoló címet, a 62 éves, mosolygós Várkonyi András ugyanis kiváló borász.

Ennek nyomait az albumon található dalokban is fellelhetjük, a műfajilag rendkívül változatos lemezen megjelennek a borkóstolós nóták mellett olyanok is, melyek elsősorban a vásárlási szokásokról vagy a szüretről és a hozzá kapcsolódó mulatságról szólnak.

Videoklip is készül a dalhoz

Hamarosan az album debütáló dalához videoklipet is forgat a színész, melynek premierjét a Házibuli Attilával című műsorban láthatják majd a nézők.

A színésznek egyébként koccintani is van oka: nemrégiben született meg ugyanis első unokája, Balázs. Az újdonsült nagypapa állítása szerint roppant izgatott volt, a szülőszoba előtt toporgott beélesített videokamerával, hogy ő készíthesse el a legelső felvételt a piciről.

A Barátok köztben viszont meggyűlik a baja az alkohollal, ha közvetve is. Párja, Gizi ugyanis korábban nem vetette meg az italt, sőt, titokban megint inni kezdett, amit Vili bácsi fia, Géza nem néz jó szemmel. Vili bácsit azonban nem olyan fából faragták, hogy eltűrje azt, ha bárki beleszól a döntéseibe.

Fotó: www.baratok.hu.

Ezt is szeretjük