Nemcsák Károly az internet sztárja lett - Nézd meg, mit művelt!
Nemcsák Károly a Vers mindenkié sorozatban a Backstreet Boys dalát szavalja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Három évvel azután, hogy a NuHeadzTv csapata berobbant a Vers mindenkinek újratöltött verziójával, most újabb érdekes videóval jelentkeztek. 2015-ben Csuja Imre nagyot robbantott, amikor a Magyar Televízióban megszokott versmondó műsorelem stílusában elszavalta az UFO együttes Napolaj című számát.

Most Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója szavalja el teljes komolysággal a Backstreet Boys 1998-as, Everybody című slágerét, de nem akármilyen verzióban: a Szomszédok egykori Vágási Ferije Google-fordítóba bedobott magyar szöveggel adja elő - szúrta ki a player.hu

Összegyűjtöttük a Vers mindenkié újratöltött verzióiból az eddigi legjobb előadásokat. Csuja Imre 2015 júniusában, amint az UFO együttes 1997-es, Napolaj című slágerét szavalja. A videót több mint 470 ezren nézték meg. 

Egy hónappal később Gálvölgyi János adta elő nagy sikerrel Pixa & Kis Grófo 2015-ös, nagy slágerét, a Bulibárót. A videó jelenleg több mint egy és negyedmillió megtekintésnél jár.  

2015 májusában került fel a YouTube-ra az a videó, melyen Szilágyi Csenge színésznő az Ámokfutók 1995-ös, Szomorú szamuráj című dalát szavalja el. Eddig több mint félmillióan látták. 

2015 augusztusában Scherer Péter színész és Janklovics Péter humorista verselte el a Wellhello Apu Vedd Meg című számát.

Ezt a videót több mint 700 ezren látták. 

Ezt is szeretjük