Gondolnád, hogy 6 hónapja szült? Verebes Linda pöttyös nyári ruhában érkezett a stúdióba

Verebes Linda top formában van.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év elején jött világra Verebes Linda és Pindroch Csaba második gyermeke. A 34 éves színésznő alakján már nem látszik, hogy hat hónappal ezelőtt szült. Egy pöttyös kis nyári ruhát viselt, amikor férjével a TV2 Mokka című műsorának stúdiójába érkeztek, hogy soron következő közös munkájukról meséljenek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén már két alkalommal, augusztus 8-án és 9-én kerül sor a nyár exkluzív szabadtéri koncertjére, a Budavári Palotakoncertre, amelynek Verebes Linda és Pindroch Csaba lesz a házigazdája.

A színész házaspár 14 évvel ezelőtt szeretett egymásba. Első gyermekük, Mira 2008 karácsonya előtt pár nappal született meg.

Fotó: Facebook/Mokka, Aktív

15 kilót adott le a szülés után Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa 15 kilót szedett fel magára második terhessége alatt, de a szülés után hamar visszanyerte alakját. Az utolsó két-három kiló felesleggel gyűlt meg a baja, attól végül a gésák évszázados fogyókúrás módszerével szabadult meg. Nézd meg látványos átalakulását!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük