A műsorvezetőnőnek mennie kellett az RTL műsorából - Senki nem állt mellé
Veiszer Alinda és férje lettek a Nyerő Páros negyedik kiesői.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Veiszer Alinda és férje, László Pál az RTL Klub Nyerő Páros című vetélkedőjének egyik legerősebb sztárpárja voltak. Nem csoda, hogy a másik félre vonatkozó kérdéseket is szinte mindig 100%-ban meg tudták helyesen válaszolni, hisz ők alkotnak a versenyzők közül a legrégebben egy párt, 16 éve vannak együtt. A többi páros meg is kedvelte őket, nem véletlenül kapták meg ők - Gáspár Laciékkal holtversenyben - a pénteki szavazás során a luxuslakosztályt. Az ügyességi feladatokat is jól oldották meg, de a hétfő esti feladványok kifogtak rajtuk, azok között ugyanis erőnléti feladat is volt. Már a játék kezdetekor Alinda arcára volt írva, hogy tudja, ebben a körben ők lesznek a leggyengébbek. 

A kötélhúzást Pali elbukta, Alinda bízott benne, hogy férje legalább a víz alatt hosszabb ideig bírja tartani a fejét, mint Gáspár Laci, aki a villában bevallotta, hogy pánikol, ha a feje víz alá kerül, de meglepetésükre az énekes tovább kitartott, így bukták a játékban második életüket is, majd, miután a többi páros meglátta Pali gyenge pontjait, ők bukták leghamarabb a harmadik életüket is. Ezzel a veszélyzónába kerültek, a nap végén a többi párosnak köztük és a másik veszélyzónába került páros, Solti Ádám és Berni között kellett dönteniük, kiket tartanának bent a villában. 

Tokár Tomi és Dóri nem gondolkodott sokat azon, hogy Ádámékra szavaznak. Fecsó és Vivi nehezen hozta meg a döntést, Fecsó még egy beszédet is írt, amiben elmondta, miért kedveli az egyik, illetve a másik párost, és végül arra a következtetésre jutott, hogy nem tud köztük választani. A végső szót Vivi mondta ki, aki annyira megszerette Bernit, hogy a fogadott húgaként tekint a fiatal lányra, azért ő is a fiatalabb párosra szavazott. Gáspár Laci és Niki, valamint Sánta Laci és Juliska nagyon megszerették mind a két veszélyzónába került párost, de végül mindketten Ádámék mellett döntöttek, mert úgy vélték, Alindáék már így is vitathatatlanul a villa legnyerőbb párosa, míg Ádám és Berni sok tekintetben bizonytalanok, és kapcsolatuknak jót tett a villában eltöltött idő, megerősítette azt, ezért nekik nagyon jót tenne, ha még maradhatnának. 

Veiszer Alindát és László Palit kissé szíven ütötte, hogy senki nem szavazott rájuk, de megértették a többi páros indokait, így nagy csalódás és sértődés nélkül hagyták el a Nyerő Páros villáját.  

- Idejöttünk egy játékba olyan szereplők közé, akikhez tényleg semmilyen kötődésünk és kapcsolódási pontunk nincs. És ezek a játékosok nem sokkal ezelőtt nekünk adták - a Gáspár Lacival holtversenyben - a legnagyobb díjat, amit éppen adhattak. Az, hogy másnap egyöntetűen inkább úgy döntöttek, hogy inkább mi menjünk haza, az nem arról szól, hogy minket ne kedvelnének, vagy mi ne tudtunk volna bevonódni ebbe a társaságba. Ez a meggyőződésem. Én egy csöppet sem vagyok csalódott - mondta a színfalak mögött László Pali. 

- Én őszinte leszek, egy picit nyilván csalódott vagyok, mert az, hogy négyen adják a szavazatot egy párra, és a másik pár nem kap szavazatot, az kívülről úgy tűnik, mintha egy teljesen egyértelmű szavazás lenne, miközben mindannyian tudjuk, hogy nem volt ilyen egyértelmű - tette hozzá Alinda. 

Ezt is szeretjük