A Barátok közt főszereplője elájult az esti műsorban - Ezt már ő sem bírta
Solti Ádám elájult a Nyerő Páros felvétele közben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Solti Ádám, aki a Barátok közt Ádámját alakítja, sok női néző szívét megdobogtatja, pedig a valóságban nem az erős férfitípus megtestesítője. Ez a Nyerő Páros eddigi adásaiból is kiderült, még menyasszonya, Berni is kedvesen azt mondta neki, hogy igazi kis lúzer, de ezzel együtt is nagyon szereti.  A 38 éves színész nem is tiltakozott a kijelentés ellen. Solti Ádám nem egy macsó, ez a Nyerő Párosban is kiderült, amikor az egyik feladat után elájult. 

Bár némelyik feladatban kissé kétbalkezesnek tűnt, párjával szépen haladnak a fizakai ügyességet és kitartást igénylő feladatok teljesítésében. Amikor hatalmas korongokból tortát kellett építeniük, majd a tetejére mászva öt másodpercig mindkettejüknek állva kellett maradniuk, Berni pánikrohamot kapott, Ádám pedig erőből húzta fel maga mellé menyasszonyát. A mutatvány csak kevés párosnak sikerült. A színész azt a feladatot is hősiesen teljesítette, amikor hiányos függőhídon kellett a magasban átmennie, miközben feliratos lapokat gyűjtött. A ma esti egyik feladat azonban kifog a Barátok közt főszereplőjén. 

A versenyzőknek maguknak kell kiválasztaniuk azt, aki a párjukkal versenyez. Az előzetes alapján többek között erős ételeket kell mihamarabb megenniük, kötelet kell húzniuk, és minél tovább víz alatt kell tartaniuk a fejüket. Az utóbbi feladatban Solti Ádám tovább tudja víz alatt tartani a fejét, mint Tokár Tomi, de, amint felegyenesedik, el is ájul. Úgy dől el, mint egy zsák krumpli, ezzel pedig alaposan ráijeszt a többiekre. 

Ezt is szeretjük