Veiszer Alinda férje cuki apuka lett: úgy vigyáz a gyerekekre, mint egy igazi hős
Veiszer Alinda is elolvad gyerekei apjának odaadó szeretetétől.

veiszer alinda cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Veiszer Alinda legkisebb gyereke, Jakab Simon tavaly májusban született. A népszerű műsorvezetőt névtelen kommentelők támadták, amiért még nagy hassal is kamerák elé állt, néhányan pedig azt kifogásolták, túl gyorsan ment vissza dolgozni. Egy Index.hu-n megjelent interjúban így vallott erről: „Sokaknak ez furcsa és idegen, de én vekerdysta vagyok ebben, a gyereknek akkor jó, ha az anya jól érzi magát. És én jól érzem magam.”

Veiszer Alinda első gyerekével, Leilával hosszabb ideig maradt otthon, mert előző munkahelyén megszűnt akkori műsora, a Záróra. Második terhességénél úgy ítélte meg, manapság a média világába nem fér bele, hogy egy évig otthon legyen valaki, és ő is nehezen viselné a hosszú szünetet. „A legrosszabb énem jön elő belőlem, ha nem csinálhatom. Az irigy, a rettenetes, aki figyeli, hogy de jó a többieknek, ezt én is meg tudnám csinálni. És azzal nem lehet együtt élni, az a házasságom végét jelentené. És az én végemet is.”

Férje, László Pál mindenben támasza, így a két gyönyörű gyermekükhöz valóban egy boldog anyuka megy haza munka után. A fényképek mellé írt szövegből kiderül, Alinda is értékeli társa odaadó szeretetét, mert általában csak nemes egyszerűséggel hős apaként említi őt.

Alábbi, képes összeállításunkban megnézheted a rózsaszín kalapot viselő lányos apukát, akire hősként tekint felesége.

Ezt is szeretjük