Az Aranyélet sztárja ismert színésznővel élt viharos kapcsolatban - Szakításuk után is jó barátok maradtak
Végh Zsolt és Stefanovics Angéla két és fél évig jártak együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Aranyélet című sikersorozat főgonoszát alakító Végh Zsolt két és fél évig élt viharos kapcsolatban Stefanovics Angéla színésznővel, aki a "Köszönjük, Emese" szlogennel futó reklámmal vált országosan ismertté Magyarországon. Bár a legtöbb ex nem tartja szakítás után a kapcsolatot egymással, a két színész szoros kapcsolatot ápol. Különös barátságukról a Best magazinban meséltek.

Szakításuk után is elválaszthatatlanok

Stefanovics Angéla negyedik osztályos gimnazista volt, amikor megismerkedett a színésszel. Az ismeretségből lassan szerelem szövődött, két és fél évig voltak együtt. Távkapcsolatban éltek, Végh Zsolt Kaposváron színészkedett, kedvese pedig Budapesten a Színművészeti Főiskolára járt. Ez a helyzet megbonyolította a viszonyt kettejük között, az idilli pillanatok hamar veszekedésekbe csaptak át. Volt, hogy közös projekteket is készítettek, a legismertebb kisfilmjük az uristen@menny.hu, ami a 31. Magyar Filmszemlén elnyerte a legjobb kisjátékfilm díját.

stefanovics-angéla-és-végh-zsolt
Fotó: MTVA/Zih Zsolt, HBO/Aranyélet

- Nemcsak a magánéletben voltunk egy pár, együtt is dolgoztunk, kisfilmeket készítettünk - mesélte Végh Zsolt, aki szerint nem volt mindig egyszerű együtt dolgozni Angélával, azonban a világlátásuk és a gondolkodásmódjuk is megegyezett egymással.

- Nagyon fontos kapcsolat volt Zsolt az életemben. Aztán egyszer csak vége lett, bár ez nem lett kimondva. Néha korlátokat is jelentett a párkapcsolatunk, a férfi-női viszony már plusz teher volt. Ennél sokkal több jobb dolog kötött össze minket, ezért, ha nehezen is, rájöttünk, csak nyerünk azzal, ha szakítunk - nyilatkozta a hetilapnak a színésznő.

A negyvenéves színész és a 38 éves színésznő a mai napig nagyon jó barátságot ápol, hetente többször is beszélnek egymással, együtt jelennek meg a vörös szőnyegen. Egyszer Angéla még be is fogadta otthonába a színészt.

- Az elhúzódó lakásfelújítás miatt Zsolt egy bőröndben lakott, azt húzogatta egyik barátjától a másikig, és egy ideig nálam is időzött. Befogadtam, azóta is van egy fogkeféje nálam - tette hozzá.

Sztárpárok, akik már nincsenek együtt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy eddig 2018-ban kik jelentették be a szakításukat.

Ezt is szeretjük