Andy Vajna elárulta, hányadán áll a házassága Timivel
Andy Vajna nyilatkozott a házasságáról, és arról, mennyire működik a kapcsolata Timivel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem lett igazuk azoknak, akik februárban még Andy Vajna és Tímea házasságát temették. Mint ismert, a február 10-i Story-gálára a filmügyi biztos nem a feleségével, hanem egy ismeretlen, karcsú hölggyel érkezett, aki egész este nem tágított mellőle. Az est után Vajna Timi az Instagram-oldalán a hozzászólásokra válaszolva azt írta: "Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről", majd hozzátette, az a legfontosabb, hogy a férje boldog legyen.  

A március eleji Oscar-gálán aztán Andy Vajna és Timi már ismét együtt jelentek meg, és a Golden Globe-díjkiosztóval ellentétben - amikor nem volt pénze új ruhára - Vajnáné egy eddig nem látott Gucci-estélyiben pompázhatott. Vajna Tímea rövid időre még Magyarországra is ellátogatott, aztán a Francia-Alpok népszerű síparadicsomából, Courchevel-ből, majd a kaliforniai Coachella Fesztiválról posztolt fotókat. 

Andy Vajna most azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy ugyan hiányzik neki a felesége, de a házasságukkal minden rendben van, a bizalom kettejük között a megismerkedésük óta töretlen, ez adja a kapcsolatuk egyik alappillérét. 

- Ahhoz, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot, neki egy évben hat hónapot kint kell töltenie. Próbáljuk jól beosztani az egymással töltött időt, ami nem könnyű, de minden megoldható, csak akarni kell. Ha nincs mellettem, akkor is mindennap beszélünk, és mindig pontosan tudjuk, mi történik a másikkal. Részesei vagyunk egymás mindennapjainak, és ez a lényeg - mondta a lapnak. 

A 38 év korkülönbséget nem érzi, köszönhetően egyrészt annak, hogy a felesége nem érezteti vele, másrészt annak, hogy, míg Timi neki köszönhetően bölcsebb, addig ő a feleségének köszönhetően lélekben fiatalnak érzi magát. 

A 73 éves üzletember azt is elárulta, hogy pár nap múlva ismét együtt lesznek a feleségével, ugyanis a kedden kezdődő cannes-i filmfesztiválra a hét második felében mindketten ellátogatnak, négy napot töltenek a filmes seregszemlén. 

Ezt is szeretjük