Vajna Timi élete már nem fenékig tejfel - Csak a szüleire számíthat
Vajna Timi nehéz időszakon van túl.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Timi szomorú posztot tett közzé az Instagram-oldalán. Az mellékes, hogy nem volt pénze a Golden Globe-gálára új ruhát venni, friss posztjában azt írta, az utóbbi időben nem sokat mosolygott, több volt a negatívum, mint a pozitívum, és belefáradt abba, hogy az élete állandó harc. 

Andy Vajna felesége azt is elárulta, hogy próbál a jóra koncentrálni, tenni érte, de csak magára és maximum a szüleire számíthat.  

Mindezt a Maldív-szigetekről posztolta, december elején pedig Hawaiin időzött, így senki sem gondolta, hogy oka lenne szomorúnak lenni.  

🌚 check the pic in my instastory #hawaii #forever #beach #waikiki #travel #photo by @vincenthawaii

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hawaii előtt Mexikóban is járt, Chichén Itzá, a maja-tolték romváros is látható a fotói hátterében. 

🐍 #chichenitza #maya #culture #magical #mexico

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Rajongói a Golden Globe-gála után kezdtek el kicsit aggódni érte, Vajna Timi ugyanis ugyanabban a ruhában ment el a díjátadóra, mint amit tavaly májusban, a cannes-i filmfesztiválon is viselt. Posztjában azt írta, neki sincs lehetősége mindig új ruhát venni, amit a kommentelők kérdésére pontosított: "nincs rá pénzem, de örülök, ha tetszett. Ugyanazt a ruhát más hajjal és kiegészítőkkel is fel lehet dobni, és máris újnak néz ki".

Köszönöm a sok levelet, amit kaptam Tőletek. Sokan voltatok kíváncsiak, hogy milyen ruhát viselek idén. Nincs lehetőségem mindig új ruhát venni, így a tavalyi cannes-i estélyimet viseltem a @goldenglobes -on, de a német RTL és az @instylemagazine lehozta + @mariahcarey is megdícsérte 😄Remélem tetszett az instastorym. Megpróbáltam minél több sztárt elcsípni a kérésetekre. Sok puszit küldök Nektek! Hajrá Magyarország! ❤️ köszönöm a meghívást @anikonavai #goldenglobes @timesupnow #timesup 🙏hair and makeup by @brianvalentine köszönöm a videót @lillasoria 🤟, amit elég nehéz volt megcsinálni abban az őrületben #redcarpet #blackgown #blackdress

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea rengeteget változott az elmúlt közel tíz év alatt. Nemcsak a neve lett más - a házassága előtt még Palácsiknak hívták -, de az öltözködési stílusa, a frizurája is sokat finomodott, emellett profiktól leste el a mesteri sminkelés alapjait. Képes összeállításunkban megnézheted.

Ezt is szeretjük