Váratlanul lecserélték a magyar sikersorozat egyik színésznőjét
Ősszel új évaddal tér vissza az Aranyélet, melyben egy szereplőcsere is történt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ősszel érkezik az HBO saját gyártású, magyar sikersorozatának, az Aranyéletnek a harmadik, befejező évada. A többszörös díjnyertes sorozat alig pár hónappal a második évad záróeseményei után veszi fel újra a történet fonalát, hőseink élete mégis nagyot változott ez alatt a rövid idő alatt. Miklósiék végre a mindig áhított aranyéletet élik: a család a Dunakanyarhoz költözött egy idilli kis faluba, ahol Janka versenybe szállt a polgármesteri címért, Attila pedig legjobb barátjával, a milliárdos Gáll Ferivel az oldalán egy óriási beruházást készül nyélbe ütni. A gyerekek is megtalálták végre a helyüket: Márk Biankával az oldalán saját vállalkozást vezet, Mira pedig gyakornokoskodik, és közben készül az egyetemre. 

Ám a vérrel és árulással szerzett jólét békés felszíne alatt továbbra is forrnak az indulatok. Janka hamar megtanulja, hogy az ölébe hullott lehetőséggel komoly áldozatok is együtt járnak: a hatalom birtoklása egyre inkább mások szolgájává teszi. Attila igyekszik kiélvezni, hogy Hollós Endre nyomdokaiba lépett, de azzal nem számol, hogy az új szereppel új ellenségek is járnak, sőt, a hozzá legközelebb állók áskálódnak ellene. 

Mira továbbra is viszonyt folytat a nála jóval idősebb ügyésszel, Zebegényi Gézával, akivel együtt dolgoznak azon, hogy végre rács mögé juttassák az Oszi haláláért is felelősnek tartott, titokzatos "Panda bát". Márk eközben imádott keresztapja megölését készül megbosszulni. Mesterkedéseik egyre elkerülhetetlenebbé teszik a háború kitörését a szülők és a gyerekek között…

aranyelet-janka-mark

A nagysikerű kultsorozat harmadik, záró évada ismét felidézi, értelmezi, és olykor kiforgatja az elmúlt évek, hónapok jó néhány közéleti eseményét, és közben olyan kérdésekre keresi a választ, mint például, hogy áthidalható-e a generációk között húzódó óriási szakadék, vagy összeegyeztethető-e a család és a karrier, a hatalom és a tisztesség?

A főbb szerepekben ismét Thuróczy Szabolcsot (Miklósi Attila), Ónodi Esztert (Miklósi Janka), Döbrösi Laurát (Miklósi Mira), Olasz Renátót (Miklósi Márk) és Végh Zsoltot (Gáll Ferenc) láthatjuk. Az évadban visszatér Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Rajkai Zoltán (Zebegényi Géza), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes) és Trill Zsolt (Fazi) is, de fontos szerephez jut a Fullajtár Andrea által alakított államtitkár, Boros Zsuzsa, valamint Gáll Feri lánya, Bianka is - utóbbi esetében szereplőcserére került sor: Németh Laura helyett a harmadik évadban Staub Viktória alakítja. 

aranyelet-3-evad

A már ismerős arcok mellett természetesen új karakterek is felbukkannak: Bakonyi Csilla egy helyi újságírót alakít, aki komoly összetűzésbe kerül Miklósiékkal, Borovics Tamás pedig roma nagyvállalkozóként tűnik fel a sorozatban.

A többszörös díjnyertes sorozat - a televíziós újságírók az Aranyélet mindkét korábbi évadát az év legjobb sorozatának találták, Ónodi Eszter kétszer vehette át a legjobb színésznőnek járó díjat, Anger Zsoltot a legjobb férfi színésznek, míg Farkas Franciskát a legjobb mellékszereplőnek választották - rendezői ismét Dyga Zsombor és Mátyássy Áron, a vezető operatőr pedig természetesen harmadjára is Marosi Gábor.

Ezt is szeretjük