A TV2 gyönyörű sztárja lecserélte szőke hajszínét: barna hajjal ennyire más

Végh Judit, a Jóban Rosszban egykori színésznője frizurát váltott.

Végh Judit új hajszíne
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végh Juditot a tévénézők a Jóban Rosszban sorozat dr. Steiner Dórájaként ismerték meg. A 2005-től egészen 2022-ig vetített széria a TV2-n, majd a Super TV2 csatornán volt látható.  

A szőke hajú, csinos orvost alakító színésznő sokak kedvencévé vált. Azóta nagy változáson esett át, legalábbis, ami a hajszínét illeti. 

Végh Judit új hajszíne

Az Instagramján közzétett szelfijén már nyoma sincsen a vakítóan szőke frizurának, helyette barna hajszínnel nyűgöz le mindenkit.

„Manapság” - írta a képhez, amely alá csak úgy özönlöttek a dicséretek. Több kommentelő megjegyezte, hogy ez a szín sokkal jobban áll neki, mint a sorozatban látható platinaszőke. Akadtak olyanok is, akik szerint teljesen mindegy, milyen tincseket festet, hiszen bárhogyan gyönyörű.

„Glory, a démoni istennő is eltörpül melletted. Nagyon csodálatos vagy!”

„Tökéletesen illik ez a hajszín az egyéniségedhez és ahhoz a fantasztikus szempárhoz. Bár nekem szöszin is nagyon bejöttél, de itt a bizonyíték, hogy bármi jól áll!” - dicsérte egy rajongó. 

Farkasházi Réka haja

Farkasházi Rékát jó ideje hosszú hajjal láthattuk, a színésznő és énekesnő azonban nemrég úgy döntött, búcsút int megszokott frizurájának. A kommentelők szerint remekül áll neki a rövid bob is, nagyon passzol hozzá. 

Farkasházi Réka levágatta hosszú haját: a rövid fazon így áll neki

Farkasházi Réka a #Bochkor című műsorban már új, rövid frizurájával szerepelt.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Facebook/Végh Judit hivatalos oldala

Ezt is szeretjük