Varga Izabella ezzel foglalkozik ma: egy évvel a Barátok közt után elárulta, mit csinál
A Barátok közt 2021 nyarán ért véget, Varga Izabella ezzel foglalkozik a sorozat után.

varga-izabella-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella a Barátok közt Balogh Nórájaként vált ismertté. A sorozat 23 év után, 2021. július 17-én ért véget. Nehéz volt felhagynia a mindennapos forgatásokkal, a sikerszéria vége egyet jelentett valami új dolog kezdetével. 

Coachként is kipróbálta magát, és folyamatosan tervezgette a jövőjét: szabadságra vágyott, és arra, hogy igazán önmagára tudjon találni a sorozat után.

Varga Izabella foglalkozása

Varga Izabellát teljesen megrészegítette a hirtelen rá hullott szabadság, amely gyökeres változásokat hozott az életébe. 

varga-izabella-kep
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Azonnal mindent akartam csinálni. Angolul tanulni, új tréningeket összerakni, utazni, kirándulni, edzeni, a szakdolgozatomhoz témát gyűjteni. Forgatni kezdtem egy filmet, aztán jött A Konyhafőnök VIP-beli szereplésem, hirtelen 24 óra alatt 48-at akartam megélni - mondta a  Meglepetés magazinnak.

Nagy szerelmévé vált a tanulás, lelkesedésének köszönhetően elvégezte az andragógiaképzést is, a mesterszak elvégzéséig már csak egy év van hátra. A 49 éves színésznő szerint sosem késő újrakezdeni valamit, amelyre a lelkünknek és a testünknek is szüksége van. Elmondása szerint szerencséje van, mert ugyan nagyon jó géneket örökölt, tesz is azért edzésekkel, hogy jó kondícióban legyen. 

 - Édesapámnak a mai napig kockás hasa van, édesanyám pedig 73 évesen tornát tart a környékbeli asszonyoknak, és akármilyen nehéz napjuk volt, a szüleim minden este tízezer lépést gyalogolnak. Én is törekszem erre.

Varga Izabella lányai 

Varga Izabella aktívan jelen van az Instagramon. Ugyan napi rendszerességgel posztol, lányait nem sűrűn mutatja meg: Anna és Sára fotóival csak alkalomadtán örvendezteti meg a követőit.

Cover-fotó: Televíziós Újságírók Díja

Ezt is szeretjük