El tudod képzelni Vasvári Vivient vörös hajjal? Ilyen más szőke tincsek nélkül

Vasvári Vivien a megszokott szőke helyett egy teljesen más hajszínt próbált ki, a rajongók odáig voltak érte.

vasav
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien alaposan meglepte a rajongóit: szőke tincsei helyett merész vörös hajú fotót posztolt a Facebook-oldalára.

A sztáranyuka követői már megszokhatták, hogy mindig valami újjal rukkol elő hétről hétre. 

Vasvári Vivien vörös hajjal

A legtöbb kommentelő azt hitte a fotó alapján, hogy befestette a haját, azonban Vasvári Vivien egy kommentben tisztázta, hogy nem kért más hajszínt a fodrásztól:

"Ez csak paróka. Néha majd hordom így.”

A legtöbb rajongó véleménye szerint nagyon jól áll neki a vörös hajszín, míg mások úgy gondolják, inkább a szőke illik hozzá. 

"Nagyon jó ez a hajszín, eddig is gyönyörű voltál, de ez az árnyalat! Én egy nagyképű szőke libának tartottalak! De csak addig amíg nem láttam a valódi arcod. A Farm című műsorban odáig voltam érted. Akkor fordultam át a rajongóddá.”

"Wáóóó! Ezerszer jobb mint a szőke! Sokkal dögösebb és sokkal jobban kihangsúlyozza a csodás arcodat és a szemeidet egyaránt. A frufruval is vagányabb, egyedibb, eredetibb sokkal nőiesebb az arcod. A szőke is szuper csak jobban sápaszt, ez viszont színt ad és bekeretezi az egész arcodat! Egyszerűen tökéletes!”

"Nekem aztán mindegy hogy milyen. Mert én mindenféleképpen szeretlek, és imádlak Vivikém! És tudod mióta? Attól a perctől kezdve amikor A Farmban szerepeltél. Azóta követlek, de nincs az az opció amire azt tudnám mondani rád hogy "rossz"! Kiváló anya és csajszi vagy. Édesanyád büszke lehet rád!"

"Szép vagy. De szerintem neked a szőke az igazi” - olvasható a hozzászólásokban. 

Szabó Zsófi haja

"Megújulni tudni kell” - olvasható Szabó Zsófi bejegyzésében, amelyben megmutatta új haját az Instagram-követőinek. Nem csak sötétebb színt kért a fodrásztól, fazonját is megújította: a szezon egyik legtrendibb hajviseletét csináltatta meg, az úgynevezett függönyfrufru viseletet Brigitte Bardot tette népszerűvé a ’60-as években.

Szabó Zsófi felismerhetetlen az új frizurával: erre a világsztárra hasonlít így a kommentelők szerint

Szabó Zsófi új fazont és új hajszínt kért a fodrászától. A külseje így teljesen megújult.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük