Vasvári Vivient 16 évesen majdnem megerőszakolták - Először beszélt a megrázó emlékről
Vasvári Vivien csak kis híján úszta meg az erőszakot tinédzserként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien élete egyik legszörnyűbb emlékét először osztotta meg a tegnap esti műsorban: 16 évesen majdnem megerőszakolták. A műsor többi vendége is megdöbbenve hallgatta végig a történetet. 

Vasvári Vivien szerint nem lehetünk elég körültekintőek, ha a gyermekeink védelméről van szó. A Nyugi! köztünk marad című műsorban mondta el, mennyire félti gyermekeit.

- Nagyon rossz világot élünk, rengeteg beteg ember van. Már az Instagram-felületemen is visszavettem a gyerekeim képeinek posztolgatásából, mert nem lehet tudni ki, látja. Muszáj óvatosnak lennünk, mert

engem például 16 évesen majdnem megerőszakoltak! Azt az EMBERT utána MAJDNEM megölte az apám.

- hangzott a döbbenetes vallomása a Life Tv műsorában. 

Vasvárivivien
Fotó: Life Tv/Nyugi! Köztünk marad

A tévésztár ezután részletesen elmesélte, hogyan történt az eset. 13 évvel ezelőtt, gimnazista korában már atletizált, éppen az egyik edzésen figyelt fel rá egy idegen férfi. Ezerméteres köröket futott az erdőben, ekkor látta meg a számára ismeretlen embert a fák között. Az edzéseken Vivi édesapja is részt vett, általában biciklivel kísérte, hogy ezzel is segítse tartani a tempót, de aznap úgy döntött, szeretné egyedül teljesíteni a távot. 

Az első körnél még nem gyanakodott. A második körben a férfi már meztelen volt, amikor a harmadik kört futotta, akkor csapott le rá a támadó. Elkapta Vasvári Vivient, aki azonnal sikítani kezdett. 

- Az volt a szerencse, hogy az első 100 méteren belül történt, mert ahogy üvöltöttem, már hallották. De ha 500-nál történik, a kutya nem hallja meg. Bármi történhetett volna - mondta a műsorban.

Vasvári Vivien kislánya, Ariana

Vasvári Vivien fiatalon, 23 éves korában nézett először anyai örömök elé, napjainkban két szép gyermek büszke édesanyja. Lánya, Ariana már ötéves. 

Ezt is szeretjük