Vastag Csaba égetően rossz gyerek volt - Tamás öccsével életveszélyes dolgokat műveltek
Vastag Csaba szerint kész csoda, hogy felnőttek. Elmesélte, miket csináltak gyerekként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek vannak olyan gyermekkori csínytevései, amelyekre hosszú évek múltán is élénken emlékszik. Vastag Csaba jó pár ilyen történettel büszkélkedhet. Öccsével, Tamással égetnivalóan rossz gyerekek voltak.

A nyári szüneteket általában nagymamájuk házában, Bonyhádon töltötték. Ilyenkor folyamatosan rossz fát tettek a tűzre, nagyon veszélyes dolgokkal szórakoztatták magukat.

Vastag Csaba rossz gyerek volt

Amikor Szulák Andrea műsorában nosztalgiázott, a műsorvezető és vendégei is csak kapkodták a fejüket a hajmeresztő történetek hallatán. Az énekes kilencévesen, ahogy kigördült biciklijével a kapun, úgy érezte, övé a világ, szülői felügyelet nélkül pedig elszaladt vele a ló. Egyszer puskalövedéket akartak felrobbantani, amit egy szalmabála mögül néztek.

vastagcsaba
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

A legijesztőbb sztoriját is elmesélte, mikor a város vízvezeték-hálózatába másztak be a barátaival.

- Egy szennyvízhálózat volt, amibe bemásztunk. Azt terveztük, hogy a Kossuth utca közepén majd kijövünk, és az autók között felemeljük a csatorna fedelét. Aztán észrevettük, hogy ez az egész szűkül, nem tudtunk teljesen bemászni, de ameddig befértünk, addig azért elmentünk - emlékezett vissza a Nyugi! Köztünk marad vendégeként.

vastag-csabi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Visszagondolva szinte csodálkozik azon, hogy ép bőrrel megúszták a kalandokat. Azt is elárulta, hogy emiatt is ódzkodik a gyerekvállalástól.

- Valószínűleg ezért nincsen gyerekem, mert úgy vagyok vele, hogy annyira nagy szerencse kellett ahhoz, hogy ne legyen bajunk. Meghalhattam volna ötezerszer gyerekkoromban. 

Sztárok gyerekkori képei

Sok hazai híresség mutatta meg a közösségi médiában, hogy festettek gyerekként. Képes összeállításunkból megnézheted, hogy néztek ki kedvenceink, mikor még csak iskolába jártak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük