Vastag Csaba kizártnak tartotta a Nyerő Párosban szereplést: Evelin ezzel győzte meg

Vastag Csaba és Vastagné Domján Evelin az esküvőjük után egy héttel költöztek be a Nyerő Páros villájába. A műsor így szinte a nászútjuknak is beillett.

vastag-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok mindent láthattunk már a Nyerő Páros villájának falai között megtörténni, de arra, hogy az egyik szerelmespár számára a játék nászút legyen, még nem volt példa. Vastag Csaba és Vastagné Domján Evelin kis túlzással az esküvőjükről csöppentek a realitybe, pedig az énekes sokáig kizártnak tartotta, hogy valaha igent mondanak rá - többek között ezt is megosztották a Feminával.

2023 májusa - a dátum, amikor ország-világ megtudta, Vastag Csaba és Evelin kimondták a boldogító igent. 

Vastag Csaba és Domján Evelin a Nyerő Párosban

A kapcsolatuk úgy alakult, akár egy tündérmese: az augusztusi lánykérést jegyesség követte, majd idén májusban kimondták a boldogító igent. Közös életük első fejezete a Nyerő Párosban kezdődött férjként és feleségként.

Az esküvő után stílusosan fehérben költöztek be a villába.
Az esküvő után stílusosan fehérben költöztek be a villába.
Fotó: RTL/Nyerő Páros

Vastag Csaba: - A Nyerő Páros volt a nászutunk. Az esküvő után egy héttel már be is költöztünk. Nagyon formabontó módja volt az ünneplésnek, de egyáltalán nem bántuk meg. Jó buli volt!

Evelin: - Nagyon élveztem. Intenzív, gyors tanulási folyamat volt, hogy belerázódjunk a sok feladatba és játékba. Utóbbit nagyon élveztem, szinte euforikus állapotba kerültem alattuk. Nagyon vicces volt az egész!

Evelin elárulta, már jóval azelőtt rajongója volt a Nyerő Párosnak, hogy megismerkedtek volna a férjével. 

Evelin: - Mielőtt megismertem Csabát, követtem a műsort! Szerettem volna elmenni, de a férjem nem.

Vastag Csaba: - Egy dologban voltam biztos, hogy ebben a műsorban nem fogok szerepelni. Nem néztem, és nem is érdekelt.

- Mi változtatta meg a véleményed?

Vastag Csaba: - A feleségem változtatott meg. Megnéztük az előző évadokat, és rájöttem arra, hogy ez egy nagyon jó megmérettetés. Attól függetlenül, hogy vannak benne erős szituációk és olyan összezördülések, amik egy ennyire összezárt közegben nem elkerülhetőek, egy nagyon jó belső utazás a párkapcsolat és az egyén számára egyaránt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Végignéztétek az előző évadokat, ez egyfajta felkészülés is volt egyben a mostanira?

Evelin: - Nem! Ez ki is derül a műsor folyamán. Teljes mértékben az ösztöneinkre és a megérzéseinkre hagyatkoztunk, nem beszéltünk meg semmit. Ezért is volt számomra nagy kaland, mert nem tanultuk be előre, hogy például kinek mi a kedvenc gyümölcse - alapból tudtuk. 

Vastag Csaba: - Egyébként fel lehet rá készülni, és sokan így is tettek. Sok időt fektettek abba, hogy bemagoljanak lehetséges válaszokat. Mi félig-meddig tudatosan nem készültünk fel. Úgy voltunk vele, jobb, ha élesben derül ki minden, így autentikusabb.

- Ebből adódóan, hogy szándékosan nem készültetek fel, értek benneteket meglepetések?

Vastag Csaba: - Voltak olyan játékok, amikről elsőre el se tudtuk képzelni, hogyan fussunk neki, de mindig sikerült őket valahogy megoldani. A feladatok között volt, ami kényes gombokat nyomogatott az emberben, felszínre hozta azokat a dolgokat, amelyektől tart, de ezt is sikerült megugranunk, ami nagyon jó volt.

Evelin az egyik játék közben.
Evelin az egyik játék közben.
Fotó: RTL/Nyerő Páros

- Sokszor elhangzik, a Nyerő Páros olyan, akár egy párterápia. Friss házasokként ti ezt a részét hogyan éltétek meg?

Evelin: - Az esküvő után nem volt mit kikalapálni, inkább csak még jobban megerősítette a kapcsolatunkat - ha egyáltalán lehetett annál is szorosabb, mint amilyen volt.

Szerintem egymás felé is iszonyú jó visszajelzés volt, hogy nem kérdés, adódjon bármilyen helyzet, egymással szeretnénk leélni az életünket.

Vastag Csabáék otthona

Először mutatták meg közös szerelmi fészküket. Impozáns helyen élnek, a lakás belső tereiben a meghittség és a luxus hangulata keveredik.

Cover-fotó: RTL/Nyerő Páros

Ezt is szeretjük