"Ez az igazi Szerelem!" Várkonyi Andrea megható fotót tett közzé a Facebookon
Várkonyi Andrea egy különleges fotót posztolt a Facebook-oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Ez az igazi Szerelem" - többek között ezt írta Várkonyi Andrea ahhoz a fotóhoz, amit ma tett közzé a Facebook-oldalán.

Várkonyi Andrea ma posztolt fotója
Anya és lánya idén márciusban

A rendhagyó felvétel és a poszt nagyon megérintette a követőit, rengeteg rajongója írt neki, hogy kifejezze jókívánságait.

"Ez az igazi Szerelem"

"Ez a kép pontosan mához 8 évvel ezelőtt készült. Életem legcsodálatosabb pillanata és ez a pillanat azóta is tart. Az én kicsi lányom ma 8 éves. 8 éve tudom milyen a mindenek felett álló szeretet, milyen az, amikor valakinek minden fájdalmát és szomorúságát megélném helyette csak azért, hogy őt mindig mosolyogni lássam. Vele értettem meg a szüleim minden féltését és szigorát, amiért annak idején mérges voltam rájuk. Nincs rajta kívül más a Földön, akiért gondolkodás nélkül bármit megtennék. Ez az igazi Szerelem. Boldog Szülinapot Nóri!" - írta a bal oldali fotóhoz a TV2 híradósa.

A csinos tévés 2006-ban ismerkedett a rádiós fenegyerekként ismert Bochkor Gáborral. Mivel Várkonyi Andrea úgy tudta, természetes úton nem eshet teherbe, váratlanul érte, amikor rájött várandós, Bochkort pedig saját bevallása szerint sokkolta a hír, hogy apa lesz.

Bochkor Nóra 2007. április 19-én jött világra, azóta édesanyja szeme fénye, édesapja pedig valósággal szerelmes a lányával, akinek a kedvéért még arra is képes, hogy órákig babázzon.

Fotó: Várkonyi Andrea/TMC

Leadkép és Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük