Várkonyi Andrea friss fotójára kommentáradat indult: csak úgy ragyog

Várkonyi Andrea a névnapja alkalmából tett ki egy fotót magáról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta nem vezet műsort, Várkonyi Andrea csak ritkán posztol a közösségi oldalára, az április 18-i névnapjára viszont olyan sok jókívánságot kapott, hogy egy mosolygós fotóval köszönte meg. 

Nem csak boldog névnapot kívántak neki, sokan írták, hogy sugárzik, és mint mindig, most is csodásan néz ki, valamint maradjon mindig ilyen mosolygós. 

Várkonyi Andrea névnapi fotója

"A keresztnevünket egy életen át viseljük, ami sokak szerint hatással van sorsunkra. Sosem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a saját névnapomnak, mégis annyira jól esik a sok köszöntés, amit kapok. Nagyon köszönöm nektek! Én is nagyon boldog névnapot kívánok minden Andinak!" - írta a képhez.

Az Andrea az Andreas férfinév magyarul és több más nyelven is használatos női párja. Eredete a görög andreiosz, andreas, vagyis férfias szóban keresendő. Népszerű a 20. században lett, Magyarországon a '80-as években már a harmadik helyen állt a Katalin és az Anita mögött, 2009 óta viszont már nem szerepel a 100 leggyakrabban adott női név között.

A 46 éves sztár legutóbb húsvétkor posztolt magáról fotót sonkafőzés közben. Megosztotta, ő hogyan tanulta az édesanyjától, és tojásfőzéses tippet is adott. 

Műsorvezetők smink nélkül

Várkonyi Andreát műsoraiban mindig csodaszép ruhákban és kifogástalan sminkkel láthattuk, a hétköznapokban viszont nem szereti, ha több kiló festék van az arcán. Nem ő az egyetlen műsorvezető, aki bátran megmutatja, hogyan néz ki teljesen natúr arccal. Képes összeállításunkban rajta kívül láthatod Ördög Nórát vagy Liptai Claudiát is sminkkel és anélkül. 

Ezt is szeretjük