Várkonyi Andrea a Kisangyalok II. Családi Napját fővédnökként segítette: ezért mondott igent első szóra

Különleges kötődéssel érkezett a szombati eseményre.

Várkonyi Andrea fővédnökként
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea a Kisangyalok II. Családi Napját fővédnökként segítette, melyet az Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott Gyermekeket Támogató Alapítvány szombaton Gyulán, a Sanitas Diagnosztikai és Rehabilitációs Központban rendezett meg.

Várkonyi Andrea az esemény fővédnökeként

A rendezvény célja egyrészt a közösségépítés volt, másrészt az érzékenyítés is, hiszen arra hívta fel a figyelmet, hogy azok, akik valamilyen nehézséggel küzdenek, tudják, hogy nincsenek egyedül, és bármikor kérhetnek segítséget a támogató közeg tagjaitól - írta meg a beol.hu.

Dr. Seres Ábel, az alapítvány elnöke elmondta, hogy idén is az volt a céljuk a rendezvénnyel, hogy bemutassák a mozgáskorlátozottak világát. Ezt a célt szolgálták a különböző színpadi produkciók is, hogy mindenki láthassa, a mozgássérültek is ugyanolyan közvetlenek és vidámak tudnak lenni, mint mindenki más.

Várkonyi Andrea köszöntőjében kiemelte, hogy férjével, Mészáros Lőrinccel komoly szerepet vállalnak rászorulók, illetve civil kezdeményezések támogatásában. Ezért is mondott igent első szóra az alapítvány felkérésére, de több okot is felsorolt emellett.

- A karitatív gondolkodás magánemberként és három alapítvány elnökeként is nagyon közel áll hozzám… A mai napig sokszor fordulok meg ezen a környéken, a kötődésem erős. Ezért is vállaltam el örömmel, hogy itt legyek a szombati rendezvényen - utalt arra, hogy édesanyja a gyulai kórházban, édesapja pedig a békéscsabai kórházban dolgozott osztályvezető főorvosként.

- Édesanyaként pedig elmondhatom, hogy nagyon szívesen megyek olyan helyre, ahol gyerekek vannak - tette hozzá.

Összesen 240 milliós támogatást kap 6 iskola: Várkonyi Andrea az átadón ezt nyilatkozta

Szerinte nagyon fontos szerepe van az iskolákban a digitalizációnak.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük