Kiderült, Várkonyi Andrea mit dolgozik: egy kollégája vallott arról, milyen főnök

Várkonyi Andrea ilyen főnök. Egy munkatársa számolt be részletesen arról, milyen együtt dolgozni vele.

Várkonyi Andrea cége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta Várkonyi Andrea hozzáment Mészáros Lőrinchez, sokakat foglalkoztat, milyen az élete, hogyan telnek a hétköznapjai. 

A nyilvánosságtól visszavonultan él: alig posztol a közösségi oldalaira, és eseményeken sem sűrűn mutatkozik. Ha mégis tiszteletét teszi valahol, megjelenését, ruházatát alaposan kielemzik: utoljára a FeHoVa nemzetközi kiállításon keltett feltűnést, akkor a Louis Vuitton divatház több mint egymillió forintot érő kreációját viselte.

Várkonyi Andrea cége

A luxuson túl van az életének egy másik oldala is: dolgozó nő és üzletasszony. 2020-ban alapította meg reklámügynökségét, a cég immár negyven alkalmazottal üzemel. 

várkonyi 2
Fotó: Facebook/Life TV

Az ügynökség a Mészáros-csoport tulajdonában lévő Andrássy úti villában található. Lapinformációk szerint elsősorban Mészáros Lőrinc cégei részére készítenek marketing- és reklámkampányokat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A Story magazinnak Várkonyi Andrea egyik munkatársa számolt be: elárulta, az egykori híradós hogyan dolgozik, és arról is beszélt, milyen főnök.

- Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. 

Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves. 

- Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra is, pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából.

várkonyi 1
Fotó: Facebook/Life TV

A lapnak a neve elhallgatását kérő kolléga elárulta, szívesen részt vesz értekezleteken is, ad a többiek véleményére, kedvelik őt. Hozzátette, van benne némi visszafogottság, de szerinte ez teljesen érthető védekezési reakció az ország leggazdagabb emberének feleségétől.

Bochkor Gábor és Palik László Várkonyi Andrea miatt veszett össze

Bochkor Gábor és Palik László a ’90-es években mindketten a televíziózás és a rádiózás meghatározó alakjai voltak. Egy korosztály lévén felmerülhet a kérdés, vajon rivalizáltak-e egymással? Nemleges a válasz erre, kapcsolatuk nem szakmai viszály miatt romlott meg.

Várkonyi Andrea miatt veszett össze végleg Palik László és Bochkor Gábor: ezért ért véget a barátságuk

Bochkor Gábor és Palik László évekig ápoltak barátságot, Várkonyi Andrea döntése miatt romlott meg a viszonyuk végérvényesen.

Elolvasom

Cover-fotó: Life TV/Akarsz beszélni róla?

Ezt is szeretjük