Kiderült, Várkonyi Andrea mit dolgozik: egy kollégája vallott arról, milyen főnök

Várkonyi Andrea ilyen főnök. Egy munkatársa számolt be részletesen arról, milyen együtt dolgozni vele.

várkonyi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Várkonyi Andrea hozzáment Mészáros Lőrinchez, sokakat foglalkoztat, milyen az élete, hogyan telnek a hétköznapjai. 

A nyilvánosságtól visszavonultan él: alig posztol a közösségi oldalaira, és eseményeken sem sűrűn mutatkozik. Ha mégis tiszteletét teszi valahol, megjelenését, ruházatát alaposan kielemzik: utoljára a FeHoVa nemzetközi kiállításon keltett feltűnést, akkor a Louis Vuitton divatház több mint egymillió forintot érő kreációját viselte.

Várkonyi Andrea cége

A luxuson túl van az életének egy másik oldala is: dolgozó nő és üzletasszony. 2020-ban alapította meg reklámügynökségét, a cég immár negyven alkalmazottal üzemel. 

várkonyi 2
Fotó: Facebook/Life TV

Az ügynökség a Mészáros-csoport tulajdonában lévő Andrássy úti villában található. Lapinformációk szerint elsősorban Mészáros Lőrinc cégei részére készítenek marketing- és reklámkampányokat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Story magazinnak Várkonyi Andrea egyik munkatársa számolt be: elárulta, az egykori híradós hogyan dolgozik, és arról is beszélt, milyen főnök.

- Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát. 

Ő a főnök, de nem játssza meg magát, nincsenek allűrjei, mindig kedves. 

- Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra is, pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából.

várkonyi 1
Fotó: Facebook/Life TV

A lapnak a neve elhallgatását kérő kolléga elárulta, szívesen részt vesz értekezleteken is, ad a többiek véleményére, kedvelik őt. Hozzátette, van benne némi visszafogottság, de szerinte ez teljesen érthető védekezési reakció az ország leggazdagabb emberének feleségétől.

Bochkor Gábor és Palik László Várkonyi Andrea miatt veszett össze

Bochkor Gábor és Palik László a ’90-es években mindketten a televíziózás és a rádiózás meghatározó alakjai voltak. Egy korosztály lévén felmerülhet a kérdés, vajon rivalizáltak-e egymással? Nemleges a válasz erre, kapcsolatuk nem szakmai viszály miatt romlott meg.

Cover-fotó: Life TV/Akarsz beszélni róla?

Ezt is szeretjük