Várkonyi Andrea egyetlen dolgot nem hajlandó Bochkorral - Őszintén vallott az okáról
Várkonyi Andrea a Joshi, a legjobb barát című műsorban nyilatkozott erről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 2006 tavaszán kezdtek randizni egymással, a következő évben pedig megszületett kislányuk, Nóri. A csinos műsorvezető és kedvese azóta is boldogan élnek, mégis van egy dolog, amire nem hajlandóak, hiába alkotnak egy párt - erről Várkonyi vallott a FEM3 csatornán futó Joshi, a legjobb barát című műsorban.

Mindenkinek megvan a maga kasszája

A 43 éves műsorvezető kifejtette, hogy nagyon önálló és független személyiség, szeret olykor egyedül elmenni utazni, azért, hogy legyen ideje saját magára. Ő nem tudna olyan kapcsolatban élni, ahol folyamatosan a párjával kellene együtt lennie.

- Borzasztó szerencsés a konstelláció, ha két olyan típusú ember, aki kézen fogva szeret aludni, egymásra talál. Én erre alkalmatlan lennék. Szerintem nem született meg az az ember, aki be tudna engem ebben törni, hogy én ilyen legyek - magyarázta.

várkonyi-andrea
Fotó: FEM3/Joshi, a legjobb barát

Ezután az is szóba került, hogy miért nem hajlandó arra, hogy közös kasszája legyen Bochkorral.

- Én voltam 30-31, ő tíz évvel idősebb, amikor mi összejöttünk. Mindenkinek volt már saját egzisztenciája, saját bankszámlája, ahova a fizetését kapta. Ezt mi nem raktuk össze, nem mondtuk azt, hogy akkor most legyen egy vödörben az összes pénz. Én utálnám azt, ha vennék egy csizmát, akkor nekem sunnyognom kellene, vagy be kellene számolnom erről. Vagy vennék egy karácsonyi ajándékot, és kvázi az ő pénzéből szerezném azt be, nekem ez furcsa lenne - fejtette ki véleményét Várkonyi Andrea, aki számára a külön kassza óriási függetlenséget ad.

Így néz ki a kislányuk, Nóri

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea lánya, Nóri sokat nőtt - képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest napjainkban.

Ezt is szeretjük