A Barátok közt Vili bácsija fiatalon - Felismered esküvői fotóján Várkonyi Andrást?
Várkonyi András fiatal kori fotót posztolt magáról.

varkonyi-andras-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi András neve szinte egybeforrt leghíresebb szerepével: a Barátok közt 1998-as indulása óta ő alakítja az RTL Klub sikersorozatában Kertész Vilmost, vagyis Vili bácsit. 

2019. július 26-án ünnepelte a kereken 70. születésnapját, a kerek évfordulóról az augusztus közepén indított Instagram-oldalára is posztolt egy különleges fotót: azon együtt látható barátjával és kollégájával, Barbinek Péterrel. A Jászai Mari-díjas színész egy hónappal korábban, június 21-én lett 70 éves. A születésnapjukat közös fotóval és közös tortával is megünnepelték. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

7070 évesek lettúnk @peterbarbinek barátommal. 😊🎂🥂 #vilibá #vilibácsi #baratokkozt

Várkonyi András Oldala (@varkonyiandrasofficial) által megosztott bejegyzés,

Várkonyi Andrásra szinte mindenki idős, ősz hajú emberként emlékszik, a tévénézők szemében ő a Barátok közt Vili bácsija. Az Instagramon azonban megtalálhatjuk az esküvői fotóját, ami 45 évvel ezelőtt készült, amikor feleségül vette párját, Marit. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Több, mint 45 éve 💕😍 #vilibá #vilibácsi #barátokközt

Várkonyi András Oldala (@varkonyiandrasofficial) által megosztott bejegyzés,

A hetvenéves színész egy másik kuriózumot is megosztott a fiatalkorából: a Facebook-oldalára posztolta A Pannónia Film Vállalat által kiállított igazolványát. Ezzel az engedéllyel Várkonyi András szinkronizálhatott is. Szinte semmit nem változott, csak a barna haja és a bajusza lett ősz. 

varkonyi-andras-fiatal
Fotó: Facebook/Várkonyi András

Évtizedek óta megszámlálhatatlan filmben, tévésorozatban, rajzfilmben és rajzfilmsorozatban szinkronizált, sok dokumentumfilmben is hallhattuk a hangját. Például a Legó kalandban ő Apazsaru (Liam Neeson), a Taxi mindegyik részében Gibert felügyelő, az Esmeraldában Melisio, az Esküdt ellenségek - Los Angeles című sorozatban Morales (Alfred Molina) magyar hangja. 

A Barátok közt Magdi anyusa fiatal kori fotókon

Fodor Zsóka az  RTL Klub 1998 októberében indult sorozatának alapcsapatába tartozott, 2009-ben távozott a Barátok köztből. Azt csak kevesen tudják róla, hogy 1972-től a Magyar Televízió tévébemondója volt, és az sem köztudott, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert. Képes összeállításunkban megnézheted a 77 éves színésznő fiatal kori fotóit. Elámulsz, milyen szép volt!

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük