"Szem nem maradt szárazon" Varga Izabellát könnyekig meghatották lányai
Varga Izabella egyik legszebb emléke anyák napjához és lányaihoz kötődik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb kisgyerek minden évben nagy örömmel készül anyák napjára, nincsenek ezzel másképp a sztárcsemeték se.

A Barátok közt bájos sztárját, Varga Izabellát is minden évben meglepik lányai, többnyire óvodai és iskolai ünnepség keretében, verssel vagy énekkel.

Lányai általában verssel készülnek

A 38 éves színésznő a Kiskegyednek felidézte élete eddigi legemlékezetesebb anyák napi köszöntését. Az iskolai műsorban az volt a legnagyobb meglepetés, hogy az anyukák elől hetekig titkolták, mire készülnek csemetéik.

- Anna lányom első osztályos volt, amikor a legnagyobb titokban készültek egy nagyon megható anyák napi műsorral. Kisfilmet vetítettek, minden kisgyerekről volt közös fénykép az édesanyjával. Miközben ment a vetítés, ők énekeltek. Szem nem maradt szárazon - idézte fel Izabella.

Az anyák napi előadás ezzel még nem ért véget, a kicsik személyre szabott verssel is készültek, melyet anyukájuk előtt térdelve, kezüket megfogva szavaltak el. A színésznő nem szégyelli bevallani, hogy potyogtak a könnyei a meghatottságtól.

Fontosak számára az ünnepek

A magánemberként cserfes és bolondos színésznő neve és arca szinte teljesen összenőtt az általa alakított Balogh Nórával. Nem csoda, hiszen Izabella már a kezdetektől, 1998 óta állandó szereplője az RTL Klub népszerű sorozatának.

Még terhességei és szülési szabadságai idején is megoldotta a stáb, hogy a színésznő kislányai születése előtt és után is jelen lehessen a Barátok közt epizódjaiban.

A forgatáson kívül a színésznő csak ritkán vállal színpadi munkát, így szinte teljes szabadidejét lányainak, a kilencéves Annának és a négyéves Sárának szentelheti.

Izabella - egy, a Feminának adott telefoninterjújában - korábban elmondta, hogy fontosak számukra az ünnepek, így az anyák napja is. Hiszen minden piros betűs nap jó alkalom egy kis családi összejövetelre, közös játékra és bolondozására.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond.

Ezt is szeretjük