Vajon lesz új tag a Beugró Pluszban? Íme, a három jelölt
A három színész van még versenyben a VIASAT3 csatornán futó Beugró Plusz állandó tagságáért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ruttkay Laura, Mészáros Béla és Fodor Annamária folytathatják a játékot a Beugró Pluszban a VIASAT3-on. Kapitány Iván producer és stábja a nézők szavazatai mellett szakmai indokokat is figyelembe vettek a döntésnél.

Pokorny Lia, Szabó Győző, Rudolf Péter és Mészáros Béla

Hat fiatal színész mutatkozott be új oldaláról a Beugró Plusz színpadán, Kapitány Ivánt arról faggatták, van-e favorit a jelentkezők között.

Vajon köztük van-e az új tag?

- Természetesen örülnénk, ha találnánk valakit, aki be tud illeszkedni a már jól összecsiszolódott csapatba, de hogy ez sikerül-e, az már a jövő zenéje. Egyrészt a nézőknek is el kell fogadniuk az új színészt a régiek egyenrangú partnereként, másrészt tartani kell a produkció megszokott színvonalát, sőt a régi tagokkal is működnie kell a kémiának szakmailag és emberileg is - véli Kapitány Iván.

A producer azt is elmondta, hogy több tényező miatt végül a három középdöntős mellett maradtak. A szavazatok figyelembe vételén túl beszámított a tréningeken és az előadáson nyújtott munkájuk is. Sőt, Bozsó Péterre is számítottak volna, ám végül egyeztetési problémák miatt nem tudta folytatni a játékot.

Várják a visszajelzéseket

Érdekes, hogy még nem is voltak képernyőn egyes vendégművészek, amikor a Facebookon már vezettek a szavazási listán.

- Ebből le is tudtuk vonni a megfelelő következtetéseket a színészek népszerűségéről, de látható vált, hogy nem kapunk reális képet a felvételen nyújtott teljesítményről. Úgy gondolom, hogy ez továbbra is csak egy játék, amit nem kell száz százalékig komolyan venni - véli a producer.

- Görbe tükre, paródiája a tehetségkutató műsoroknak, de itt nincs élet-halál harc, mint egy kiszavazó showban. Köszönjük a sok szavazatot a színészek nevében is. Mindig is adtunk, adunk a nézők véleményére, a továbbiakban is várjuk az észrevételeket, kritikákat, javaslatokat - tette hozzá Kapitány.

Mennyire váltak be az évad újításai?

- Friss lendületet kapott a műsor, jók a visszajelzések, talán a díszlet az egyetlen nem egyértelműen elfogadott részlet. Az emberek még mindig szeretnek nevetni, felhőtlenül szórakozni. A Beugró mindenki számára élvezhető iskolázottságtól, életkortól függetlenül, semmi olyannal nem foglalkozunk, ami napi szinten meghökkenést, rosszallást válthatna ki a nézőkből - mesélte a producer.

- Viszont néha-néha szeretnénk akár drámai, komoly jeleneteket is mutatni, hiszen nem minden szituáció futhat ki térdcsapkodós röhögésben. Felvételben már kísérletezünk ezzel, bár eddig nem kerültek adásba ezek a fajsúlyosabb jelenetek, de hamarosan sor kerül erre. Bízunk benne, hogy a rajongók szeretni fogják ezt az irányt is - zárta a beszélgetést Kapitány Iván.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1735446&banner=1735448&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Fotó: Viasat3

Ezt is szeretjük