Látnod kell, Varga Viktor hol lakik! Se folyóvíz, se fűtés
Varga Viktor egy jurtába költözött. Kútvizet használ, télen fatüzelésű kályhával fűt.

varga-viktor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Viktor építkezése szünetel, ezért egy mongol jurtaépületbe költözött. A lét a kör alakú, Sámánfészek névre hallgató lakban teljesen megváltoztatta, már el sem tudja képzelni, hogy sarkos kockaházban éljen.

Régen sem szerette az ajtókat, ablakokat, falakat. Még az albérleteiben is leszereltetett minden ajtót, a fürdőszobát sem választotta el semmi a többi helyiségtől.

Varga Viktor hol lakik

A hitvallása, hogy sokkal jobb olyan helyen élni, amelyben minden tárgynak jelentése van. Mindent ő maga készített, varrt és faragott. Az összes dekoráció is fontos jelentéssel bír: a lókoponyák a régi legendák szerint távol tartják az ártó szellemeket, a többi tárgyat pedig utazásai során gyűjtötte.

varga-viktor-2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Abszolút költséghatékony. Egyedül áramot használok, minden mást a természet ad. Nincs csatornázás, kútvizet használok - mesélte a Fókusznak.

varga-viktor-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Fűtés sincs nála, télen fatüzelésű kályhával és klímával oldja meg, hogy meleg legyen az épületben. Eleinte aggódott, mit szólnak majd azok, akiket vendégségbe hív ide, de pozitívan csalódott. 

- Azt gondoltam, ez nagyon idegen lesz mindenkinek, de épp ellenkezőleg. Különlegesnek találják. Olyan, mintha egy hadvezér lennél, bejössz, és te vagy Attila, a hunok királya.

Hevesi Tamásék nyaralója

Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta nyaralója olyan, akár egy mesebeli házikó. A kétemeletes épület küszöbét átlépve úgy érezhetjük magunkat, mintha visszautaztunk volna az időben.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük