Varga Izabella gyönyörű, szőke lányával: a 20 éves Annával divatbemutatóra mentek

Varga Izabella és nagyobbik lánya, Anna a Budapest Central European Fashion Weeken kíváncsi volt a magyar tervezők ruháira.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella egy hónap után összeköltözött férjével, öt év együttélés után döntöttek a házasság mellett, és még az esküvőjük évében, 2001. szeptember elsején világra jött az eleső gyermekük. 

Annának néhány évvel később húga született, Sára 2007-ben Valentin-napon, február 14-én jött a világra.

Varga Izabella és lánya a divatbemutatón

A 14 éves Sári júniusban ballagott el a középiskolából, míg nővére, Anna ugyanekkor a középiskolából. Az előbbinél nemrég kezdődött a kamaszkor, az utóbbinál nemrég ért véget. 

- Büszke vagyok rá, hogy a viharok után mindig vissza tudtunk találni ahhoz a közelséghez, amit megszoktunk. Szerencsés képességem a jó memóriám, és emlékszem a saját korszakaimra, ezért nem ijedtem meg. A kamasznak meg kell szabadulnia a szülői ideáloktól ahhoz, hogy fel tudja építeni a saját felnőtt énjét - mesélte a színésznő 2021 februárjában a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Varga Izabella a nagyobbik lányával, az immár húszéves Annával legutóbb a 2021. október 11. és 17. között, a Bálnában megrendezett Budapest Central European Fashion Weekről posztolt közös fotót. A kommentelők szerint amilyen az anya, olyan a lánya: gyönyörű. 

A 48 éves sztár arról is beszélt az év elején a hetilapnak, hogy férjével viszonylag nagy szabadságot adnak a lányaiknak, akikre alternatív módon vigyáznak. 

- Amikor Anna nagyobb lett, és bulikba kezdett járni, megkérdeztük, hánykor szeretne hazajönni. Egy kedves taxis barátunkat kértük meg, hogy menjen el érte. Azt is elfogadták, hogy egy alkalmazáson keresztül látjuk, hol vannak. Megértették, hogy nem bizalomhiányból tesszük, hanem a biztonságuk érdekében - osztotta meg Varga Iza a hetilap olvasóival. 

Gesztesi Pankából modell lett

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly közös gyermeke 2006 júliusában látta meg a napvilágot. Mostanra magas, karcsú, szép arcú, 15 éves tinilány lett, akinek 2018 óta saját menedzsere van. Ő a Sugarbird 2021-es őszi Soft&Shape kollekciójának egyik arca, és a magyar ruhamárkával nem ez az első együttműködése. 

Ezt is szeretjük