Varga Izabellára alig ismernek rá a rajongók - Rengeteget változott a Barátok közt indulása óta
Varga Izabella 46 évesen dögösebb, mint valaha.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella a Barátok közt 1998-as indulása óta erősíti a népszerű sorozat csapatát, a színésznő egyik pillanatról a másikra vált az ország egyik kedvenc sztárjává. Dr. Balogh Nórával már egybeforrt a neve, bár voltak idők, amikor karakterét rövid időre kiírták a produkcióból, mert szülési szabadságra ment, de természetesen mindig visszatért.

Dr. Balogh Nóra stílusa mindig is kifinomult és ízléses, illetve egy picit konzervatív volt, ha sminket is viselt, maximum piros rúzst és leheletnyi szemfestéket használt, így a legtöbb esetben a nézők ilyen külsővel szokhatták meg a színésznőt a sorozatban. A haja stílusa az évek alatt sokat változott, az első pár évadban hosszú tincsekkel mutatkozott, majd levágatta a haját, napjainkban a félhosszú fazonra esküszik. A csinos sztár áprilisban ünnepelte 46. születésnapját, de dögösebb, mint valaha. Ahogy az alábbi fotón is látszik, az elmúlt 21 évben sokat változott külsőleg.

varga-izabella-régen-és-most
Fotó: RTL Klub, Instagram/Varga Izabella

A fekete hajú szépség a Borsnak elmondta, hogy nagyon szereti Nórát játszani, ennek ellenére mégsem hasonlít rá a való életben. Lazább nőnek tartja magát, és ő folyton keresi a megújulást. Mióta regisztrált az Instagramra, egy másik oldalát is megmutathatja az embereknek, és a közösségi platformon több rajongója is megjegyezte, hogy teljesen másképp fest a magánéletben, mint a sorozatban.

Mostanában nagyon sokszor megkapom, hogy alig lehet rám ismerni,

olyan, mintha kicseréltek volna, pedig eddig is ugyanilyen voltam, csak nem volt közösségi oldalam, ahol bepillantást nyerhettek a nézők a civil életembe és ruhatáramba - magyarázta a napilapnak.

A színésznő ragyog a legfrissebb fotóin, remekül érzi magát a bőrében, bevallása szerint nem cserélne egy húszas éveiben lévő lánnyal, nagyon szereti a korát. 

Fodor Zsóka fiatal kori fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett a Barátok közt imádott Magdi anyusa, Fodor Zsóka fiatalon. Gyönyörű nő volt.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük