A 44 éves Deutsch Anita irtó dögös bikiniben - A Barátok közt egykori sztárja ma is gyönyörű
Deutsch Anita lenyűgözően néz ki bikiniben és fürdőruhában is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita már 2007 óta nem állandó szereplője a Barátok köztnek, de szinte nincs olyan év, amikor vendégszereplőként fel ne bukkanna a Mátyás király téren, hisz a történet szerint fia született Bartha Zsolttól. Szilágyi Andrea karaktere 2001-ben tűnt fel először az RTL Klub sikerszériájában. 

A színésznő a sorozatnak köszönhetően ismerte meg férjét, Kinizsi Ottót, akivel 2004-ben házasodtak össze. Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született. A Barátok közt egykori Andreája ma is gyönyörű, kevesen mondanák meg, hogy néhány nap múlva 45 éves lesz. 

Deutsch Anitát - vendégszerepléseinek gyakorisága is mutatja - a nézők a szívükbe zárták. Időnként szerepel az RTL Klub műsoraiban is, de ma már civil szakmát űz. 

A sorozat óta nem sokat változott, különleges szépség, mosolya ma is elbűvöl mindenkit, az alakja pedig kifogástalan, amit a spinracingnek is köszönhet - edzői képesítést is szerzett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#balaton #nyar #nyaralás #napfeny

Anita Deutsch (@deutsch.anita) által megosztott bejegyzés,

Bikinis és fürdőruhás fotói láttán kevesen mondanák meg róla, hogy augusztus közepén a 45. születésnapját ünnepli.

A Barátok közt régi szereplői napjainkban

Csapó Virág nevét 1998-ban ismerhette meg az ország, miután elvállalta a Barátok köztben Novák Éva szerepét. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a színésznő, de nemcsak róla, hanem a Barátok közt más régi szereplőiről is láthatsz friss felvételeket.

Ezt is szeretjük