A TV2 műsorvezetője este váratlan bejelentést tett! 10 év után így döntött
A részletek
Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője nagy bejelentést tett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vámos Erika, a TV2 műsorvezetője nagy bejelentést tett vasárnap este a Facebook-oldalán.

Vámos Erika, a Több mint TestŐr műsorvezetője
Kulcsár Edina lesz a műsorvezetőtársa

A Több mint TestŐr című műsor háziasszonya egy évtized után után fontos döntést hozott meg.

10 év után így döntött

Vámos Erika 10 éve álmodta meg és vezeti a TV2 Több mint TestŐr című életmód magazinját, amely igyekszik segítséget nyújtani a nézőknek abban, hogyan igazodjanak el az egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszerek útvesztőjében.

A 41 éves tévés most fontos döntést hozott meg, amit a közösségi oldalán tudatott a rajongóival.

"Már jó ideje morzsolgatom ezt a döntést, ezért kérlek benneteket, fogadjátok megértéssel tőlem. Az életem olyan szakaszba érkezett, mikortól nem szeretném, mert nem leszek képes egyedül vezetni a TestŐr magazint" - kezdte mondandóját.

A nézőknek tehát nem kell tőle búcsút venniük, mindössze a továbbiakban nem csak őt láthatják a magazinban műsorvezetőként.

"Kifejezett kérésemre, kollégáimmal es a TV2 csatornával közösen, segítő partneremről döntve, Kulcsár Edinára esett a választásunk, aki ezt a felkérést legnagyobb örömömre elfogadta. Állandó műsorvezető társat szerettem volna magam mellé, aki a munka egy részét, éppen a felét a jövőben leveszi a vállamról. Lelkes, szorgalmas, tehetséges, fiatal, energikus, és elkötelezett híve az egészséges életmódnak. Edina pont ilyen" - árulta el, kit láthatnak rajta kívül a nézők a jövőben.

"Én mostantól - magánéleti okokból -, időm egy részét külföldön töltöm, de ti ebből semmit nem fogtok észrevenni. Találkozunk továbbra is minden vasárnap a TV2, szombaton a Fem3, minden nap a Supertv2 csatornákon es szerdánként a 90.9 Jazzy rádióban, ahogy azt sok-sok éve, már megszokhattatok!" - árulta el Vámos Erika döntésének okát.

Kulcsár Edina, a 24 éves magyar modell 2014-ben jelentkezett a Magyarország Szépe versenyre, amelynek a döntőjében ő lett a Miss World Hungary. A londoni világversenyen 2014. december 14-én ő képviselte hazánkat - végül az első udvarhölgy és Miss Európa lett.

Szeptember 28-án debütált a TV2 műsorvezetőjeként, amíg Gombos Edina a szülési szabadságát tölti, Kulcsár Edina vezeti az Aktívot Váczi Gergő mellett.

Fotó: TV2 Sajtószoba, MTVA

Ezt is szeretjük