Szerelmi háromszög a ValóVilágban: rossz vége lett a féltékenykedésnek

VV Dorka, VV Valen és VV Dudu lett a szerelmi háromszög főszereplője a valóságshow-ban.

Szerelmi háromszög a ValóVilágban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerelmi háromszög teszi feszültté a hangulatot a ValóVilág villájában, melynek VV Dorka, VV Valen és VV Dudu a szereplői. 

Szerelmi háromszög a ValóVilágban

A ValóVilág-villában VV Reni és VV Geri mellett összemelegedett VV Dorka és VV Valen is, akik  között több csók is elcsattant, a hét elején még a közös gyermekeikről ábrándoztak, szóba kerültek a nevek, valamint az is, hogy a lány kisfiút és kislányt is szeretne, a srác pedig összesen öt csemetét akar. Az idillt a legutóbbi nap féltékenységi jelenetek törték meg. 

A ValóVilág nézői azt a feladatot adták VV Valennek és VV Noéminek, hogy összebújva táncoljanak. Amikor VV Dorka meglátta őket, VV Duduval vágott vissza, vele bújt össze, és arra kérte, nézze őt szenvedélyesen. Amikor véget ért a tánc, a többiekkel ellentétben nem tapsolták meg.  

vv dorka-foto
Fotó: RTL+

VV Reni később sírva panaszkodott VV Valennek, mennyire megalázónak érezte, amikor a srác VV Noémivel táncolt, nagyon fájt neki látnia a kettősüket. 

- Ha neked így fájnak a dolgok, nekem nem kell olyan nő, aki nem bírja a fájdalmakat - közölte vele VV Valen, majd kiment VV Duduval, hogy mint férfi a férfival, megbeszéljék a történteket.  

A videót ide kattintva nézheted meg. 

A Való Világ első nyertese volt: VV Szabolcsot ősz szakállal nem lehet felismerni

VV Szabolcs nyerte a 2002 szeptemberében indult reality legelső évadát. Mutatjuk, mennyit változott 20 év alatt.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL+

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük