"Ha felszedsz 10 kilót, gyereket csinálok neked" - A Való Világban ilyet sem hallottunk még

A Való Világ 11. évada tele van meglepetésekkel, VV Barna megdöbbentő dolgot mondott VV Reninek.

Vallomás a Való Világban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Való Világban már megszokhattuk, hogy sokszor semmi sem az, aminek elsőre látszik. A játékosok a bent töltött idő alatt közel kerülhetnek egymáshoz, miközben egyre több minden derül ki.

Ennek eredménye pedig sokszor egy-egy románc kialakulása, amely a nézők előtt bontakozik ki. VV Barna megdöbbentő vallomást tett VV Reninek egy beszélgetésük alkalmával, amelyre eddig még sosem volt példa a Való Világban.

Vallomás a Való Világban 

VV Barna és VV Reni között csak úgy dúl a szerelem. Beszélgetésük során szóba került az a kényes téma, hogy a férfi hogyan reagálna arra, ha Reni felszedne pár kilót. 

vv-barna-reni.png
Fotó: RTL/Való Világ

Meglepő mondat hagyta el a villalakó száját, amelyen sokan meglepődtek.

- Az én szerelmem is hajlamos a hízásra. Ha plusz öt kilót felszednél, akkor én feleségül is vennélek. Ha tíz kilót, akkor pedig gyereket is csinálnék neked itt a villában - mondta Reninek.

vv-reniek.png
Fotó: RTL/Való Világ

- Nem fogok, és nekem nem kell gyerek sem tőled - reagált erre VV Reni.

A legtöbb villalakó kifejezte az értetlenkedését, és furcsának találták, hogy a férfi miért mond ilyeneket.

- Ennek mi értelme lenne? Mi a jó abban, ha felszed öt vagy tíz kilót? A gyerekkel együtt az már 25 kiló lenne, és az sok - kérdezték tőle többen.

- Hát már a 25 kiló, az lehet kicsit durva lenne - értett egyet VV Barna is. 

Való Világ-lánykérés

A Való Világ 2022-es évadában a szex szinte már mindennapos szükséglet azok alapján, ahogy a versenyzők állnak az együttlétekhez. Többen hangsúlyozták is, hogy nem jelent nekik többet a másikkal való közösülés, mint egészségügyi szexet. Ez a hétfői adás lánykérései után is bebizonyosodott. 

Lánykérés a Való Világban: VV Barna vad szexet tolt Renivel, aztán Kriszti kezét kérte meg

VV Barna még VV Krisztit is meglepte, hogy őt választotta VV Reni helyett.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-kép: RTL II/Való Világ

Ezt is szeretjük