Megerőszakolták a Való Világ sztárját: a szülei is a műsorból tudták meg
VV Bibi a Való Világban beszélt először arról, hogy megerőszakolták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

VV Bibi nem népszerű a Való Világ villájában, a társainál már többször kihúzta a gyufát, örülnének, ha ki tudnák rakni. 

A fiatal lány megítélésén aztán sokat változtatott az a feladat, amikor a keddi adásban influenszervideókat kellett készíteniük: megdöbbentő őszinteséggel beszélt élete nagy traumájáról, amit még a családtagjaival sem osztott meg, azok a műsorból értesülhettek róla. 

VV Bibit megerőszakolták

A 21 éves Szabados Bianka tavaly a Házasodna a gazda című műsorban szerepelt, idén pedig beköltözött a Való Világ villájába. VV Bibi azzal kezdte a videót, hogy a lelki traumákról szeretne komolyabban beszélni, amikből neki is kijutott, hátha tudnak vele azonosulni, vagy át tudják érezni azt, amit ő annak idején. 

vv-bibi
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

- Volt iskolai bántalmazásom is, nem egy, nem kettő, ez is nekem egy nagyon nagy trauma. Illetve a megerőszakolás, ami szintén egy nagyon nagy trauma, ezt így átélni - kezdte a vallomást el-elcsukló hangon, majd megjegyezte, hogy nem akar folyamatosan bőgni. 

- Szerintem tudjátok már, hogy a legközelebb álló személy hozzám a keresztanyukám, és ezt még ő sem tudja rólam. Ezt még a szüleim se tudják egyébként. Szerintem ezt senki nem tudja rólam. A világ és az emberek tele vannak rossz dolgokkal, ezzel tisztában vagyok. Ezek miatt a traumák miatt lettem olyan erős, amilyen most vagyok. Nem köszönöm meg, hogy megtörténtek velem, viszont a legjobbat hoztam ki belőlük, ami tőlem telt. 

vv-bibi2
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

Azt is megosztotta a videóban, szerinte hogyan lehet az ilyen traumákat kezelni. Úgy véli, a legfontosabb, hogy az illető ki tudja sírni magát, emellett legyen mellette legalább egy olyan ember, aki ezt olyan mélyen át tudja élni, mint a traumát elszenvedő.  

- Nagyon büszke vagyok magamra, hogy idáig el tudtam jutni. Majd ha innen kijutok, nyugodtan keressetek meg ilyen lelki traumákkal kapcsolatban. Meg igazából bármivel, nagyon szívesen segítek! 

VV Laci egykor és ma

VV Laci 2003-ban hetedikként költözhetett be az RTL luxusbörtönébe. Vitkó Laci a bátyja unszolására hívta fel a telefonszámot, amelyen keresztül a csatorna fogadta a jelentkezését. Öt hónap után győztesként távozott, a villa falain kívül egy teljesen feje tetejére állt világ fogadta. 

Ezt is szeretjük