Valkusz Milán öccse ilyen jóképű pasi: Máté sikeres sportoló

Valkusz Milán 24 éves testvére is egyre híresebb. Máté a magyar válogatott színeiben teniszezik.

Valkusz Milán öccse
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valmar - Valkusz Milán és Marics Peti duóját senkinek sem kell bemutatni. Azt viszont már kevesebben tudják, van még egy páros, aki ezen a néven ér el egyre nagyobb sikereket: Valkusz Milán öccse, Valkusz Máté és Marozsán Fábián a tenisz két ifjú titánja hazánkban.

A sportolópáros a Tatabányán megrendezett Davis-kupán is aratott február 3-án: hatezer ember előtt játszhattak. Kis híján történelmet írtak a magyar válogatott színeiben, nem sokon múlott, hogy megverjék a jóval előrébb sorolt franciákat.

Valkusz Milán öccse

Valkusz Milán is a lelátón szurkolta végig a meccset. Testvérét nézve megpendültek benne a nosztalgia húrjai, a popkarrier előtt ő maga is komolyan teniszezett. Nem csak a sport szeretete közös a két tesóban, külsőre nagyon hasonlítanak, különösen akkor szembetűnő, mennyire, mikor egymás mellett állnak.

valkusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

A poénkodás terén is egyívásúak. A Tények Plusz kamerái előtt igazi fiútesósan ugratták egymást, miután megkapták a kérdést, volt-e olyan, hogy ugyanaz a lány tetszett meg nekik.

- Volt, és mindig az enyém lett! - vágta rá Máté, de ezt bátyja nem hagyta annyiban.

- Ezt felejtsétek el, vágjátok ki! Nem igaz!

Tóth Andi testvére

„Elkelt. Kicsíptük magunkat. Bővült a család” - írta augusztus végén az Instagramon az énekesnő, aki az első képen a testvérével, a harmadikon pedig szerelmével látható. 

Ő Tóth Andi ritkán látott testvére: az esküvőjéről Marics Petivel is posztolt képet

Tóth Andi a testvérével és a szerelmével, Marics Petivel is posztolt közös képet.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük