40 fölött lesz anya! A magyar műsorvezető mindent megtesz a kisbaba egészségéért
Valkó Eszter még szenvedélyéről is lemondott a baba kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter műsorvezető, színésznő júliusban lett kereken 40 éves. Most látta elérkezettnek az időt, hogy párjával gyermeket vállaljon, azért még káros szenvedélyéről is lemondott.

24 éves kora környékén kezdett el rendszeresen dohányozni, 30 évesen már tudta, hogy függő, a baba egészsége érdekében azonban letette a cigarettát.

40 fölött lesz anya

Annak ellenére dohányzik, hogy tinikorában volt egy igencsak kellemetlen élménye.

- Az első csók annyira gusztustalan volt! Még most is kivagyok. 14 éves voltam - majdnem 15 -, volt egy DJ-fiú, aki nagyon menőnek tűnt. Az is volt, minden lány ő akarta. Vele volt az első csók, és dohányzott. Azt a gusztustalan életérzést a mai napig nem felejtem el, mert én akkor még nem dohányoztam, és nem tudtam elképzelni, hogy mi ilyen nagyon rossz. Azt hittem, a csók, mert új volt, de nem, az az íz, amit átadott a nikotinos szájával - mesélte Jakupcsek Gabriella M1-en futó délutáni talkshow-jában.

Általában évente kétszer határozza el magát, hogy leteszi a cigarettát. Ha egyszer is megszegi, onnantól kezdve megszűnik a kitartása, és kezdődik minden elölről.

Idén januárban már egyszer megpróbálta, de nem ment, most viszont már másfél hónapja nem dohányzik, és erre nyomós oka van. 

- Annyira úgy érzem, hogy szilárd az elhatározásom, mert szeretnénk kisbabát, nagyon fontos, hogy miattam ne legyen neki rossz. Valahogy nem tudtam azt mondani magamnak, mert az egóm sokkal nagyobb, akkor soha többet, csak azt, hogy ma nem gyújtok rá - mondta.

Fotó: MTVA/Lakos Gábor

Ezt is szeretjük