Veszélyeztetett terhes a 44 éves magyar műsorvezető – Első gyermekével várandós
Valkó Eszter gyermeke születése miatt hazajön Hollandiából.

valko-eszter-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Eszter tavaly decemberben árulta el, hogy hogy férjével első gyermeküket várják. A 44 éves a műsorvezető hat évvel ezelőtt tudta meg, hogy természetes úton nem eshet teherbe. Öt évig sikertelenül próbálkoztak, a tévés egy idő után már azt sem számolta, hány sikertelen beültetésen van túl, mígnem a tavalyi, utolsónak tervezett lombikprogrammal megfogant a gyermekük. Valkó Eszter szerint a sikeres fogantatásban a környezetváltozásnak is fontos szerepe lehetett: férje tavaly április óta Hollandiában dolgozik.

Mivel a férjét még jó ideig Maastrichthoz köti a munkája, eleinte azt tervezték, a baba is Hollandiában születik meg, ám ez a terv mostanra módosult.

- Magyarországon fogok szülni, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Egyrészt azért, mert lombikbaba, másrészt pedig 35 éves elmúltam már. Május elején jövök haza Hollandiából, ahol a férjem munkája miatt élünk most. A szülés után hat hétig itthon leszünk, amíg megerősödik a baba immunrendszere, utána megyünk vissza – árulta el Valkó Eszter - az atv.hu-nak.

Januárban derült ki, hogy az RTL Klub egykori műsorvezetője kisfiút hord a szíve alatt. Már alig várja, hogy a karjában tarthassa gyermekét, akivel a várandósság alatt szerencsére nem volt semmilyen problémája.

- Szerencsére semmilyen fájdalmat nem okozott nekem, nem voltam rosszul, és különösebben nem is voltam kívánós. Már nagyon aktív. Főként esténként, amikor aludni szeretnék, akkor indul a buli, és másfél-két óráig is eltart – árulta el a csatorna online oldalának.

Magyar sztárok, aki 40 fölött is vállaltak gyermeket

Lilu április 16-án adott életet második gyermekének, Félixnek. Képes összeállításunkban megmutatjuk, kik azok a hazai sztármamik, akik a közelmúltban úgy döntöttek, hogy 40 fölött újra gyermeket vállalnak.

Ezt is szeretjük