Vajna Timi Schwarzeneggerrel ünnepelt - A világsztár is ott volt Andy Vajna szülinapján
Vajna Timi Arnold Schwarzeneggert is felköszöntötte Andy Vajna szülinapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andy Vajna tegnap ünnepelte 74. születésnapját, és természetesen ebből az alkalomból egy vacsorát is szervezett neki Vajna Timi. Az ünnepség egyik meghívott vendége Arnold Schwarzenegger volt, aki jelenleg Budapesten forgatja legújabb filmjét, a Terminátor hatodik részét. Nem volt kérdés, hogy a meghívásra igent mond a világsztár, ugyanis köztudott, hogy már évek óta jó barátságot ápol a filmügyi kormánybiztossal.

Schwarzeneggert is meglepték

Vajna Timi mindenről beszámolt az Instagram stories-ban, például fánkozójában férjének és a világsztárnak is készíttetett egyedi dizájnú fánkokat még a szülinapi buli előtt. A felvételeken látszik, hogy nagyon családias volt a hangulat az esti ünnepségen, mindenki a Happy birthday-t énekelte Andy-nek, amikor kedvese kivitte elé a születésnapi tortáját.

vajna-timi-schwarzenegger-szülinap3
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Mivel a Terminátor sztárjának július 30-án volt a 71. szülinapja, ő sem maradt meglepetés nélkül: "fánkot kapott szülinapi tortaként" - írta a felvételhez a 35 éves üzletasszony. A feltöltött videóban hallható, ahogy Schwarzenegger megköszönte Vajnánénak a figyelmességét, majd azzal poénkodott, hogy ő még soha életében nem kapott fánkot szülinapi torta gyanánt senkitől sem.

vajna-timi-schwarzenegger-szülinap2
Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Természetesen közös videót is készített a világsztárral, amit szintén az Instagram stories-ban osztott meg a rajongóival. Láthatóan jól érezték magukat együtt.

Egyébként Schwarzenegger tavaly megrendezett hetvenedik születésnapi buliján Vajna Timi is ott volt, akkor Sylvester Stallonéval és az ünnepelttel pózolt egy kép erejéig.

Ezt is szeretjük