Vajna Timi húga férjhez ment - Lilla gyönyörű menyasszonyi ruhában mondta ki az igent
Vajna Timi húga csipkés menyasszonyi ruhában ment férjhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Timi 24 éves húga, Palácsik Lilla a hétvégén mondta ki a boldogító igent szerelmének, Tamásnak. Az esküvőt a fiatalok szervezték a spórolt pénzükből, még esküvőszervező segítségét sem kérték, olvasható a Hot! magazinban. A lány egy gyönyörű, csipkés menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent.

Az egyetemen szerettek egymásba

Palácsik Lilla és Tamás öt évvel ezelőtt ismerkedtek meg az egyetemen. Bár eleinte döcögősen indult a kapcsolatuk, az első évben több alkalommal is szakítottak, nem bírták ki egymás nélkül, annyira szerették egymást. Négy éve élnek már együtt, megosztják a feladatokat, míg a fiatalember főz, addig a 24 éves lány mos. A lánykérés másfél évvel ezelőtt, karácsony napján történt meg, a nagy hírt Vajna Timivel volt a legnehezebb elfogadtatnia, ugyanis a 35 éves sztár mindig is túlféltette a testvérét.

- Mindig is ez jellemezte a kapcsolatunkat. Túl fiatal vagyok hozzá, ezért szeret anyáskodni felettem. Nem rosszból szól ő bele az életembe, egyszerűen a legjobbat szeretné nekem, és én ezért nagyon hálás is vagyok neki! De olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz - mesélte a lapnak az ifjú feleség, aki azt is hozzátette, hogy testvére szerinte három hónapig komolyan sem vette, hogy bekötik a fejét, akkor fordult a kocka, amikor megmutatta neki a menyasszonyi ruháját.

Timi ragaszkodott ahhoz, hogy az uszályos csipkeruha helyett egy hercegnős fazont válasszon a testvére, végül Lilla beadta neki a derekát, ezért két ruhát is viselt a menyegzőn. Míg a templomban abban a ruhában tündökölt, amit ő maga választott, a családi ebéden már a hercegnős darabot viselte.

Vajnáné szerette volna anyagilag is támogatni kishúgát, ám a fiatalok nem kértek belőle.

- Timi eleinte csak annyit mondott: "Jesszus, de ti még olyan fiatalok vagytok! Hogy lesz mindenre pénzetek?" Így feltétlenül segíteni szeretett volna, de nem fogadtuk el a pénzt, annak viszont nagyon örülünk, hogy a férjével időt szakítottak, és eljöttek, hogy velünk együtt ünnepeljenek - tette hozzá Palácsik Lilla.

Ezt is szeretjük