Vajna Timi állítja, meglátogatta Andy Vajna - A síron túlról üzent neki
Vajna Tímea állítja, férje lelke egy varjún keresztül meglátogatta, és üzent neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea soha nem titkolta, hogy hisz a természetfeletti erőkben, férje halála előtt és után is többször fordult jósnőhöz útmutatásért. Tavaly nyáron az egyik repülőútja után azt posztolta az Instagram-oldalán, hogy "A felhők felett mindig olyan, mintha hirtelen a mennyországba csöppennék. Szerintem a lélek létezik még a halál után". A 36 éves híresség friss posztja alapján abban is hisz, hogy Andy Vajna lelke és közte továbbra is spirituális kapcsolat áll fenn. 

A producer özvegye azt írta Insta-sztorijába, hogy az éjjel elhunyt férjével álmodott, majd reggel berepült a szobájába egy varjú, és az éjjeliszekrényen heverő jegygyűrű felé vette az irányt. Az ékszerhez végül nem ért el, mert Vajna Tímea elhessegette. A történeteket ugyanakkor égi jelnek vette, ami nem meglepő az olyan, ezotériára fogékony emberek esetében, akik nemrég veszítették el egyik közeli hozzátartozójukat. 

"Utánaolvastam a mitológiai jelentésének. Szerintem meglátogatott a férjem, mivel a madarak a lelkek hordozói. Vagy magával szeretne vinni. Az éjjeliszekrényen lévő jegygyűrű felé vette az irányt a madár, aztán sikerült kihessegetni az ablakon. Érdekes volt…" - írta az Insta-sztorijában.

vajna-timea
Fotó: TV2

Andy Vajna özvegye alaposan utánanézett, a természetfeletti erők hívei szerint milyen jelentéssel bírnak a hollók és a varjak. A paranormal.hu oldalról posztolt is pár részletet. 

"Anno az emberek úgy gondolták, hogy a madarak viszik a lelkeket a mennyországba vagy a túlvilágra. Mivel a madarak repülnek, kézenfekvő volt ezt a gyakorlatot hozzájuk társítani. Ha pedig a madár berepült a házba, arra gondoltak, hogy a madár a házból kíván egy lelket magával vinni a halálba. Számos kultúrában a varjakat és a hollókat tekintették a lelkek hordozóinak" - olvasható az internetes portál cikkében. 

Vajna Timi régen és most

Vajna Tímea rengeteget változott az elmúlt tíz évben. Szakemberek segítségét igénybe véve nemcsak a rendszeres edzésre és a táplálkozásra figyelt oda, stylist, profi sminkes és fodrász segítségével a megjelenésén is sokat változtatott. 

Ezt is szeretjük