Vajna Tímea és a gyerekvállalás: húga sem érti, mire vár még
Vajna Tímea és párja, Zoli fülig szerelmesek, ám a nagy tervek még váratnak magukra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár márciusban még arról szóltak a hírek, hogy Vajna Tímea és üzletember párja külön utakon folytatják tovább az életüket, immár szent a béke köztük.

Húga, Palácsik Lilla szerint nővére és Zoli nem is lehetnének boldogabbak. A legnagyobb harmóniában élnek Los Angelesben, ám nem érti, miért nem emelik a következő szintre a kapcsolatot.

Vajna Tímea húga nem érti, nővére miért vár a gyerekvállalással

Utoljára nagymamájuk nyilatkozott a párról, aki elárulta, tavaly nyáron szerettek volna egybekelni, de a hirtelen ötletből végül csak egy közös utazás lett. Palácsik Lilla a Story magazinnak mesélt arról, már minden adott lenne a gyerekvállalásra, nem érti, mire vár a testvére.

- Az egész család örül annak, hogy Timi és Zoli egy pár. Fülig szerelmesek már több mint egy éve. Zoli kedves, ragaszkodó, és készen állna mindenre, de a nővérem egyet előre lép, majd kettőt hátra – ecsetelte a lapnak.

Arról is beszélt, hogy talán azért is furcsállják sokan, hogy a 38 esztendős sztár még nem édesanya, mert kislánykora óta erre a szerepre készül.

- A nővérem kicsi kora óta készül az anyaságra. Majdnem tizenkét év van köztünk, úgyhogy nem is a húgaként, szinte a lányaként vigyázott rám. Rettentően akart engem, szinte terrorizálta a szüleinket, hogy kistestvért szeretne. Imádott babusgatni, és az anyai ösztönök azóta is tombolnak benne.

Néhai férjével, Andy Vajnával is beszéltek arról, ideje családot alapítani. Bár nagyon vágytak egy kisbabára, ez nem adatott meg nekik.

- Már a házassága alatt is nagyon szeretett volna babát, de túl sok volt a rizikó Andy betegségei miatt. Keresték a megoldást, aztán késő lett, és jött a tragédia. Most viszont Zoli mellett mi sem értjük, mire vár még.

Istenes Bence és húga, Bogi

Istenes Bence két fiú, Nátán és Ádin édesapja, míg húga, Bogi egy kisfiút és egy kislányt nevel. Grace Elisabeth egy héttel később a vártnál, 2020. július 10-én jött világra. Istenes László aznap büszkén posztolta, hogy megszületett negyedik unokája, aki egyben az első lányunokája.

Ezt is szeretjük