Vajna Timi nagyon megváltozott férje halála óta - Nem is leplezi, mennyire kimerült
Vajna Timinek Andy Vajna halála óta rengeteg lett a tennivalója.

andy-vajna-felesege
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajna Tímea élete gyökeresen megváltozott januárban, miután férje, Andy Vajna váratlanul elhunyt. A 36 éves sztárt a férje halála nagyon megviselte, a mai napig gyászol. Eddig senkinek nem adott interjút a tragédia óta, ám a Best magazin újságírójának sikerült találkoznia vele budapesti fánkozójában.

A lap beszámolója szerint Vajna Tímea férje halála után több mint két hónappal is a gyász színét, a feketét viselte, külsőre nagyon megváltozott, nem is akarta leplezni, mennyire kimerült.

- Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van, rendszeresen hajnali háromig fenn vagyok. Minden percem be van osztva. Még nem jött el az idő, hogy elmeséljem, mi történik velem, hogyan éltem meg az elmúlt időszakot, és miként tervezem a jövőmet - zárta rövidre Vajna Tímea.

A gyászoló özvegy számára most nem az az első, hogy tökéletes legyen a frizurája és a sminkje, de ez egy ilyen nehéz időszakban érthető is. A cikkben az olvasható, hogy elegánsan volt felöltözve, ám a gondok az arcán nyomot hagytak, szemmel láthatóan most nem fontos számára, hogy úgy nézzen ki, mint egy fotómodell.

Vajna Tímea azóta a Facebook-oldalán reagált a Best magazin cikkére, azt állítja, hogy ez az interjú meg sem történt: "a mai híradásokkal ellentétben nem nyilatkoztam a Best magazinnak és egyik újságnak sem, a cikkben nekem tulajdonított mondatokat nem állítottam. Elkeserítő, hogy a Best magazin is beállt az álhíreket terjesztő újságok sorába annak érdekében, hogy minél több példányt eladjon" - fogalmazott.

vajna-tímea-fb
Fotó: Facebook/Vajna Tímea

A 24.hu az esettel kapcsolatban megkereste a Best magazint, hogy reagáljanak az özvegy posztjára.

- Nem tudjuk mire vélni az állításokat, a cikk idézeteiben csak tőle elhangzott mondatokat használtunk, a többi rész pedig saját információ. A beszélgetés nem négyszemközt zajlott, több tanú is van rá, az egyik például a fánkozó személyzetéhez tartozik, az a személy, akit megkértünk, szóljon Vajna Tímeának, hogy beszélnénk vele - állította a lap munkatársa.

Így nézett ki Vajna Tímea régen

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Vajna Tímea, Sarka Kata és Rogán Cecília régen.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük