Ez lesz Vadon Jani büntetése a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt: Sebestyén Balázs jelentette be a műsorban

Sebetyén Balázs a tegnap esti adásban elárulta, a produkció milyen retorziót talált ki Vadon Janinak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogy azt mi is megírtuk, a Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adása sokaknál kiverte a biztosítékot. Sebestyén Balázs és Vadon János túl messzire mentek, amikor egy magyarul nem értő kisfiút hoztak megalázó helyzetbe.

Több híresség is felszólalt az ügyben: Görög Zita például hosszú Instagram-posztban taglalta felháborodását, és osztotta ki a műsorvezető-párost.

Vandon Jani büntetése

Állampolgári bejelentés nyomán a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is nyomozást indított az adás miatt. A szerdai és csütörtöki epizódok élő bejelentkezései során Sebestyén Balázsék is megemlítették az esetet. Vadon János magára vállalta a dolgot, bocsánatot kért azért, hogy túl messzire ment.

A csütörtöki adásból az is kiderült, a produkció milyen büntetést talált ki a tévés számára, ezt Sebestyén Balázs jelentette be. Vadon Janinak le kell mennie a celebek táborába, ahol a rendrakás, a latrina felmosása, vécépucolás és a beágyazás lesznek a feladatai.

Mindezt addig, amíg a készítők azt nem mondják, elég. Sebestyén Balázs még azt is hozzátette, műsorvezetőtársának el kell mondania a hírességeknek, azért takarít, mert bűnt követett el.

Janicsák Veca és Tallós Rita balhéja

A Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik játéknapján beindultak a konfliktusok a táborban. Az adás egy pontján Janicsák Veca és Tallós Rita feszültek egymásnak. Az énekesnő keményen odaszúrt játékostársának.

Janicsák Veca keményen odaszúrt Tallós Ritának: a 61 éves színésznő ezzel dühítette fel

Janicsák Veca és Tallós Rita egymásnak feszültek a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik részében.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük