A Jazz+Az bájos énekesnője volt – A 42 éves Váczi Eszter ennyit változott
Váczi Eszter ma már kétgyerekes családanya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Váczi Eszter a Jazz+Az formáció gyönyörű énekesnőjeként szerepelt először nagyközönség előtt, akkor csupán 21 éves volt. A négytagú csapatot 1997-ben Geszti Péter alkotta meg, melynek Kozma Orsi és Behumi Dorottya is oszlopos tagja volt.

Első albumuk, a Kalózok című film lemezeként jelent meg 1998-ban. Érdekesség, hogy a Sas Tamás mozijához készült zenék sokkal népszerűbbek lettek, mint maga a film. Az első albumukon olyan dalok váltak slágerré, mint a Ma jól vagyok, a Csepp a tengerben vagy a Megint hétfő. 1999-ben jelent meg második albumuk, az Egynek jó, végül 2000-ben a búcsúkoncertjük után feloszlottak.

Váczi Eszter a feloszlás után sem adta fel zenei karrierjét, amellett, hogy különböző együttesekkel lép fel dzsesszénekesnőként, saját csapatot alapított, mely a Váczi Eszter Jazz Quartet nevet viseli. Míg első albumuk arany, a második platinalemez lett. Legutóbbi albumuk, az Egy perc 2017-ben jelent meg.

Az énekesnő családot alapított, kislánya, Áfra 2010 augusztusában, kisfia, Ármin 2013 februárjában jött világra. A 42 éves énekesnő szépségéből semmit sem vesztett, ugyanolyan bájos, mint a Jazz+Az idején.

A középen álló Váczi Eszter Falusi Mariann, Kocsis Tibor és Szűcs Gabi énekesnő társaságában.
A középen álló Váczi Eszter Falusi Mariann, Kocsis Tibor és Szűcs Gabi énekesnő társaságában.
Fotó: Facebook/Szűcs Gabriella

A sztár új feladatok elé néz a közeljövőben, ugyanis Geszti Péter tavasszal bejelentette, hogy újra összeáll a Jazz+Az, a csapat 2020 januárjában, húsz év után ad újra koncertet a Papp László Sportarénában. Váczi Eszter a csapatról a Reggeliben nyilatkozott 2019 áprilisában.

- Nekem azért volt állati megnyugtató ott lenni a Jazz+Azzal a színpadon, mert iszonyú jó zenészek, a dzsesszéletnek a krémje állt ott mögöttünk - emlékezett vissza a régi szép időkre, utalva arra, hogy nemcsak a három énekesnő és Geszti Péter volt a színpadon, hanem egy nagy zenekarral léptek fel mindig - valamikor 12, máskor 14 fő zenélt együtt.

Geszti Péter felesége

Geszti Péter csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményeken feleségével. Nézd, milyen csinos nő Ditz Edit!

Ezt is szeretjük