Ma 70 éves Ungár Anikó - Még mindig vérbeli bombázó
A gyönyörű Ungár Anikó ma ünnepli hetvenedik születésnapját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ungár Anikóról kevesen mondanák meg, hogy 2019. január 11-én a kerek, hetvenedik születésnapját ünnepli. A gyönyörű bűvész ma is magára vonja a figyelmet, ha belép valahova. Tisztában van a külső adottságaival, és harmóniában él magával, amit saját bevallása szerint annak is köszönhet, hogy a szülei felismerték, miben tehetséges, és rengeteg önbizalmat kapott tőlük.

- Egyensúlyban voltam és vagyok önmagammal. Tisztában vagyok az adottságaimmal. Azzal, hogy mi áll jól nekem, ki vagyok valójában. Nem utolsósorban pedig rendkívül érzékeny vagyok a stílusokra, a mindenkori divatra. Mindig is foglalkoztatott, hogy aktuális legyek, fontos az igényesség, az ápoltság és a valódi karakter. Ez utóbbi pedig kicsit sem elhanyagolható - mondta a Borsnak 2018 decemberében. 

Nem csoda, ha nem érzi magát hetvenévesnek, inkább 49-nek - azért nem ötvennek. Oda is figyel a megjelenésére, ahogy azt példaképe, a 104 éves korában, 2015-ben elhunyt édesanyja is mindig tette. Egy igazi dáma volt, mindig tökéletes frizurával, sminkkel és ruhával, aki méltósággal viselte az idő múlását. 

- A szemet persze meg lehet téveszteni - ami, ugyebár, az én szakmám -, hiszen léteznek olyan apróbb szépségtrükkök, kozmetikai eljárások, amikkel esztétikusabbá tehetjük egy-egy testrészünket, de én mindig is ügyeltem arra, hogy az ízléses és mértéktartó legyek. Soha nem akartam húszévesnek tűnni - mondta a lapnak. 

Ezt is szeretjük