Trokán Nóra egy sikersorozat forgatásán ismerte meg férjét: titokban házasodtak össze

A színésznő ritkán beszél magánéletéről, most azonban kivételt tett.

Trokán Nóra így ismerte meg férjét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Nóra férjéről eddig nagyon keveset lehetett hallani, a színésznő ugyanis féltve óvja magánéletét. Ha ki is került róluk közös kép, azon sem látható a férfi arca, és nagyon ritkán beszél róla bármit a nyilvánosság előtt. Az Adom a napom vendégeként azonban kivételt tett.

Trokán Nóra így ismerte meg férjét

A színésznő 2022-ben a legnagyobb titokban ment feleségül szerelméhez. Annyit ugyan lehetett tudni eddig, hogy párja szakmabeli, ám nem színész, így nem él a rivaldafényben, mint felesége. Az Adom a napom című műsorban azonban Trokán Nóra lerántotta a leplet arról, hol ismerkedtek meg kedvesével.

- Mi van a magyar filmekkel? - kérdezte Geszti Péter a beszélgetés során, a színésznő válaszából pedig kiderült, melyik sorozat forgatásán találkozott párjával.

- A legutolsó hosszabb, nagyobb lélegzetű dolgom az A Tanár című sorozat volt, és azt imádtam. Az egy olyanfajta munka volt, ami szakmailag is kielégítő volt, de anyagilag is… szóval egy nagyon jó, áldott időszaka volt az életemnek, nagyon jó stábbal - és egy férjjel… mert ott ismertem meg a férjemet, úgyhogy A Tanárnak őt is köszönhetem - mesélte a színésznő, akinek férjéről az is kiderült, hogy kameramozgató szakemberként dolgozik.

A sikersorozatot 2018 és 2022 között vetítette az RTL, melyben Trokán Nóra volt a női főszereplő Nagy Ervin mellett.

Trokán Nóra titokban ment férjhez ebben a mesés csipkeruhában: ki is állították a gyönyörű darabot

Trokán Nóra ruháját is kiállították a Magyar Nemzeti Múzeum Magyar menyasszony című kiállításán.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/A Tanár

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük