Trokán Anna levágatta hosszú haját: ezzel a rövid frizurával nagyon más

Trokán Anna évek óta tervezte, hogy rövid hajat kér a fodrászától. 38 évesen szánta rá magát a váltásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Trokán Annát testvérével, Trokán Nórával és édesanyjukkal, Papadimitriu Athinával együtt évek óta láthatjuk hosszú hajjal. A dús, fekete hajkorona családi vonás. Az idősebbik Trokán nővér viszont mostantól kilóg a sorból: rövid hajat vágatott magának.

Éveket várt, mire bevállalta a pixie-fazont - vagyis hogy fül alá érő tincsei legyenek és elöl hosszított frufruja.

Trokán Anna rövid hajjal

Az Instagramon mutatta meg, milyen lett a végeredmény: a bejegyzést egy régi útlevélképpel kezdte, mivel utoljára kislányként volt ennyire rövid a haja. A második és harmadik felvétel pedig már Kozma Norbert mesterfodrász szalonjában készült a hajvágás után - ezekért kattints a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra.

A követőivel azt is megosztotta, nem ez a frizura volt az eredeti terve, arról a fodrász lebeszélte. Bár többen megkérdezték tőle, milyen hajat szeretett volna elsőre, azt írta, azt a verziót inkább fedje homály.

Az új fazon viszont nagy sikert aratott az Instán. Nem csak a rajongók, pályatársak és barátok is dicséretekkel árasztották el a kommentszekciót. Széphalmi Juliska - aki fél éve szintén rövid hajra váltott - azt írta, így kell ezt csinálni. Oroszlán Szonja, Balázs Andi, Mádai Vivien és Trokán Nóra pedig úgy vélték, szuperül döntött, hogy búcsút intett a hosszú lokniknak.

Hegyi Barbara rövid hajjal

Hegyi Barbarát az utóbbi években hosszú hajjal láthattuk, azért is furcsa most kissé a rövidre vágott hajjal. A kommentelők szerint minden hajhosszal gyönyörű, a rövid is vagány, csak nem mindegy, hogyan hordja.  

Ezt is szeretjük