Tóth Gabi volt párja ebbe a gyönyörű lányba szeretett bele - Délia és Trap kapitány összeillő pár
Tóth Gabi és Trap kapitány között családias a viszony, az énekesnő is kedveli Déliát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2014-es X-Faktorból megismert Tha Shudras nevű formáció frontembere, Molnár Tibor, azaz Trap kapitány közel két évig alkotott egy párt egykori mentorával, Tóth Gabival. 2017 tavaszán jelentették be, hogy elmúlt köztük a szerelem, de barátokként jelen maradtak egymás életében. 

Az extravagáns külsejű énekes a szakítás után három évig a szinglik életét élte, egészen addig, amíg gyönyörű kedvese, Délia le nem vette őt a lábáról. A 21 éves lány imádni való személyisége valósággal lehengerelte.

Trap kapitány és szerelme, Délia

- Déliára képtelenség haragudni. Nagyon aranyos és cuki, eleinte hajlamos volt ezt úgy értelmezni, hogy nem látom igazán nőnek. Pedig nekem nagyon fontos a másikban, hogy legyen kedves - mesélte a Story magazinban.

trao kapitány love bistro
Fotó: TV2/Love Bistro

A barna szépség jelleme nem csak az előadót varázsolta el: nagyon szorult helyzetben találta magát, amikor megsérült a térdkalácsa, és lábra sem tudott állni. Szerelme épp Tóth Verával koncertezett Veszprémben, vészmegoldásként nem tudtak mást tenni, mint felhívni az egyetlen ismerőst, aki a közelben volt. A mentőangyal pedig nem volt más, Tóth Gabi.

trapp-kapitany 2
Fotó: TV2/Love Bistro

Végül az énekesnő és férje, Krausz Gábor kísérték be őt a sürgősségire. Bár ez a helyzet egyeseknek kényelmetlennek tűnhet, Délia egy cseppet sem érezte kellemetlenül magát, hálás volt a segítségért, és egy csapásra megtalálták a közös hangot.

- Náluk is aludtam, másnap reggel kiadós reggelivel kínáltak, majd hazahoztak - emlékezett vissza.

Kapcsolatuk szélsebesen halad előre, januárban döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Az együttélés nem borította fel a köztük lévő harmóniát, épp ellenkezőleg, a legjobbat hozzák ki egymásból.

Hazai álompárok

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép párt alkot Cinthya Dictator és Molnár Tamás, Nyári Dia és a férje, valamint Lola és kedvese magazinba illő fotóit is megnézheted.

Ezt is szeretjük